Teherbe esni nagy felelőtlenség 26 évesen, hogyha még tanulok?
Úgy érezném előmozdítana ahhoz hogy végre komoly felnőttként viselkedjek. A párkapcsolatom tökéletes, és a szívem mélyén nagyon vágyom egy kisbabára, de nincs elegendő pénzünk még. Illetve nem jött össze a karrier, amin nagyon is rajta vagyok még mindig, ha jövőre szülnék azzal lemondanék jónéhány dologról. A párom viszont kész az apaságra, és szeretné hogy ehhez én is előkészítsem a terepet. Pl. Alakítani a tanulmányaimon, kihagyni ezt az évet, más szakmát tanulni amiből sok bevételünk lenne, ez eleve az én ötletem volt, de neki is tetszett a terv, ami amúgy szintén motiválna, csak nem az volt a nagy álmom. Nem tudom minek van itt az ideje. Egy a jelenleginél komolyabb munkahely már adna némi irányítást a kezembe.
Az életre úgy tekintek, hogy elég rövid, és ha valaha is lesz gyerekem azt nem pl. 35- 40 körül szeretném megtapasztalni, hanem minél több időt lenni vele is. Viszont a párommal nem voltunk még együtt nyaralni sem, és nemrég költöztünk el egy új városba.
Mások akik gyereket vállalnak nem látom, hogy annyira nagyon sok minden adott lenne számukra, mókuskerék munkahely, átlag fizu, esetleg hitel is.
Semmid nincs egy felelősségteljes gyerekvállaláshoz, egyedül az arcod nagy. Ráadásul a gondolkodásmódod, miszerint egy gyerek kell ahhoz, hogy felnőttként viselkedj oltári nagy hülyeség és csak rólad árulkodik.
Én 28 évesen lettem anya, mindig is az volt az álláspontom, hogy stabil, évek óta tartó munkahelyunk legyen és saját házunk (akár hitelre is) és utána jöhet a gyerek.
Ez 27 évesen sikerült, akkor már 5 éve együtt voltunk a férjemmel.
És hidd el, attól függetlenül,hogy hitelünk van, minden adott, hogy biztonságos anyagi körülmények között éljünk.
Szóval baromi nagy tévedésben vagy, úgy az egész élettel kapcsolatban, csak gyerek még,hogy fel is fogjad.
Na, a kérdező búcsú helyett még végigment itt, és mindenkit lepontozott.
Az ég óvjon meg mindenkit attól, hogy gyereke legyen ilyen éretlen személyiséggel.
#34! Az időjárás jelentés egy egyszerű PÉLDA volt, hátha te is megérted, de látom nem.
Igazad van, te egy különleges kis hópehely vagy, veled nem történhet olyan, mint másokkal. Sose fogsz elválni, kapkodni fognak érted a munkaadók kisgyerekkel, szakma nélkül is, a lakástulajdonosok meg egyenesen versenyezni fognak azért, hogy nektek adhassák ki a lakásukat. Így jó lesz?
Te kérdezted, felelőtlenség-e, csak nemmel lehet válaszolni? Akkor minek a kérdés?
Tudod, mi veled ellentétben valóban felnőtt emberek vagyunk, akik dolgozunk, spórolunk, elmegyünk a boltba és bevásárolunk a családnak, meg fizetjük a csekkeket, ergo ismerjük az önálló élet és gyerekvállalás anyagi felelősségét is, amit te nem.
Dehogy is felelőtlenség, életed legjobb döntése love love love
Hiszen mind tudjuk, minden szerelem 200 évig tart minimum, és amint megszületik a gyerek az egyetem ajándékba adja neked az általad kiválasztott diplomát, és a hozzá járó munkát, eleve 8 ledolgozott évvel és 3 millió kezdő fizuval.
Szülj bátrn hajrá, le is vagy maradva nem értem miért nem tetted már 12 évesen, akkor lett volna az igazi. De még most is belefél 8-10 és meglesz a havi 10 millió, meg persze a férjed aki 10 órás meló után 24 órát fog neked segíteni, a agymamák pedig egymás kezéből tépik ki a gyereket hogy vele foglalkozhassanak.
Öröm látni az ilyen okos, felkészült, tapasztalt embereket mint te kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!