Megütni vagy sem ?

Figyelt kérdés

A kérdés erős, de nem erről van szó. Elvált apuka vagyok a gyerek néha nálam van. Tegnap is hisztizett, kb 80-100 alkalommal rugott belém, ebből volt egy nyakba rugás is..

Próbáltam lenyugtatni, és életemben először 2 ujjal rácsaptam a fenekére..

Természetesen ma kaptam az exfeleségemtől hogy én miért ütöm a gyereket.

Mivel 2 ujj volt, hátha meglepődik (Meglepődött, ért valamit), igazából nem okoztam neki fizikai fájdalmat csak meglepetést.

Tudom hiba volt, hagynom kellett volna, úgyis ma el tudok menni venni pár uj dolgot amit széttört, és hadd rugjon fejen és nyakon, a gyerek nevelés erről szól.

De ti mit csinálnátok azért, hogy ne verje szét az otthonom, ne rugdosson és üssön a gyerek ?

2023. okt. 4. 08:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Leírhattad volna, hány éves a lányod.

Mondjuk nem értem, mi értelme van így egyáltalán a láthatásoknak. A gyereknek szerintem nem élvezet, de ahogy elnézem, neked sem, legföljebb, ha mazochista vagy.

De szerintem tényleg az vagy. A 80-100 rúgás hogyan jött össze? A gyerek rúg egyszer, kétszer, háromszor ...., te meg se odébb nem lépsz, se le nem fogod, csak magadban számolod a rúgásokat?

Azt se értem, orvosi kezelés neked hétvégén van? Vagy miért esett a láthatás idejére?

A tanulással meg végképp nem kínlódnék. Egyszer megmondanám, hogy csinálja meg, szívesen ellenőrzöm a végén, de ha ellenkezni kezdene, akkor vállat vonnék mondván, "a te bajod, ha nem lesz meg". Az anyjának meg jelezném, hogy vagy megmagyarázza neki, hogy nálam is tanulnia KELL (!) ha a hétvégét itt tölti, vagy vasárnap este úgy megy haza, hogy nem tanult semmit. De ezen én nem fogok vitatkozni vele.

Egyébként kérdező, amikor elhozod örül neked? Vagy eleve nem szívesen jön veled? Mert akarata ellenére, ha ráadásul ilyen agresszív veled, akkor nem látom értelmét a láthatásnak.

Arról van információd, hogy másokkal is ilyen agresszív? Anyját is rugdossa? Iskolában a társait?

2023. okt. 4. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Nem, persze, az anyja nem lehet hibás, hogy is lehetne? Nem arról van szó, hogy a kérdező fél a gyerektől. A kérdező csak attól fél, hogy elveszíti a gyereket, ezért inkább tűr, a gyerek meg az anyja szépen vissza is él ezzel.
2023. okt. 4. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van 12#. Nekünk van olyan közeli barátunk, akinél ugyanígy anyuka adta a lovat a gyerekek alá. Apa meg imádja a gyerekeit, úgyhogy bármibe is belemegy,a fejére vannak nőve. Fél, hogy különben elveszítené őket.

Ja, amúgy én is több olyat láttam a munkahelyemen,ahol rúgdosta hasba anyukát a gyerek, aztán ő meg állt és hagyta csendben. És bizony olyat is,ahol a 12 éves neveletlen gyerek csinálta ezt. Gondolom következmény egyikből a másik.

2023. okt. 4. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátom a mai napig tart a volt feleségétől. Nehogy megsértődjön, és megakadályozza, hogy találkozzon a felnőtt lányával meg az unokájával. Pedig elvileg jó viszonyban vannak...
2023. okt. 4. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt nagyon sok elvált férfinél látom, hogy félnek nevelni a gyereket vagy egyáltalán bármiért rászólni, mert akkor majd nem akar hozzá menni, vagy nem fogja szeretni, ezért kb az apukával a gyerek azt csinál amit csak akar. Aztán majd kicsit nagyobb lesz és kitalálja, hogy apához költözik, mert ott azt csinál amit akar. Ez nagyon nem jó irány
2023. okt. 4. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!