Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség alatt hogyan elégíti...

Terhesség alatt hogyan elégítitek ki a férjeteket?

Figyelt kérdés

Szexelni nem lehet. Veszélyeztetett terhesség miatt.

Milyen gyakran és hogyan csináljátok?

2023. okt. 2. 09:01
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
41, véletlenül sem én írtam. Úgyhogy kicsit csiszold még a stílusérzéked, mert ez nem jött be.
2023. okt. 3. 15:39
 42/44 anonim ***** válasza:
89%
39#-nek ment. :D De ha te vagy, oké. 41# vagyok.
2023. okt. 3. 15:44
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom neked érthetően elmagyarázni...

Szexuális izgalom hatására a méh izomzata összehúzódik. Ez nem jó veszélyeztetett terhesség esetén.

Sajnos mi olyanok vagyunk, hogy bizony izgalomba hoz bennünk, ha a férjünknek örömet okozunk. És képzeld, ez terhesen fizikai fajdalommal járhat.

Ha te nem jössz izgalomba ilyenkor, az téged és a kapcsolatodat minősíti. Nem a mi párunkat...

2023. okt. 3. 15:48
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Hárman írunk a 3 és fél pipásnak, csak hogy tiszta legyen. 😅

Egyébként meg igen, van itt egy 3 és fél pipás, aki iszonyat trágárul szokott megnyilvánulni.

Azért is írtam, hogy a stílus maga az ember.

2023. okt. 3. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!