Terhesség alatt hogyan elégítitek ki a férjeteket?
Figyelt kérdés
Szexelni nem lehet. Veszélyeztetett terhesség miatt.
Milyen gyakran és hogyan csináljátok?
2023. okt. 2. 09:01
22/44 anonim válasza:
Komolyan azért ne dugjak,mert el van törve a lábam?Én szeretem,kívánom a férjem,imádok szopni,megtettem már viszonzás nélkül is.Attól,hogy nem lehet szexelni,még ugyanúgy vágyhatok egy csókra,puszilgathatom,simogathatom.Ő is engem.Lehet,hogy hozzátok nem nyúlnak,de azt se hiszem,hogy egyszer se verte ki magának.
23/44 anonim válasza:
22 de megoldja magának. Mert tudja, milyen az, amikor akarod, de nem élvezheted.
24/44 anonim válasza:
22#-es Ha tehetné szopna évekig is nedves alsóval. :D Nyilvánvaló,hogy a férje az a típus, aki azt is letojja,hogy alapjáraton neki jó-e bármi,azt is van-e orgazmusa. Bár el lehet olvasni,hogy sokan leírták itt,hogy szerették volna,de a férjük nem állat és így nem akarta. Tudom hihetetlen,mert te ezt nem fogod soha megtapasztalni.:( De kettpnk
25/44 anonim válasza:
De kettőnk közül hamarabb téged hagynak el,ha bármi bajod lesz. 24# voltam, elküldte.
26/44 anonim válasza:
Ja amúgy elég ezt a kérdést megfordítani. Lenne egy problémája, műtötték volna alulról a férfit,ami mondjuk elhúzódó probléma és mondjuk fennáll 3-4 hónapig is akár a gyógyulása. Komolyan odatolnád magad,persze kielégítene,de közbe ő is vágyakozna,de te csak mosolyognál rá, miközbe ő minden alkalommal visszatartja,szenved? Érdekes. Nekem nem lenne pofám,mert fontos nekem. A puszit ezeket ne keverd már ide.
27/44 anonim válasza:
24es az én férjem nem szarja le az én élvezetem.Attól,hogy ti nem szerettek szopni,se semmit én meg igen.És nekem az is élvezet,ha örömöt szerzek annak akit szeretek.Az én ferjem se állat,az meg hogy a másé bal.fasz az ő bajuk.Engem is nyaltak már viszonzás nélkül is.És ha már a férjed kiveri magának,te is megteheted neki.Mondjuk elhiszem,hogy ahhoz már túl önzőek vagytok.Engem nem hagytak a 18 év alatt egyszer se,es volt hogy hetekig,hónapokig nem talalkoztunk es szex se volt.Es igen téged nem hagynak el,mert kell egy hülye,aki biztos pont.Mwg gondolom nem is kap jobbat.
28/44 anonim válasza:
Nekem lenne pofám,mert a férjem lenne az,aki magához húzna,és kényeztetne.Érdekesek vagytok.Viszonzás nélkül nem tesztek semmit egymásnak?Mondjuk nem mindenki szeret dugni.Itt épp ti vagytok azok,akik csak saját magukkal foglalkoznak.
29/44 anonim válasza:
De az hogy jött le,hogy valaki pár hétig valamit mellőz,akkor nem szeret szopni?:D hűha,vannak bajok azért itt bőven. Azt meg a pici agyad felfoghatná,hogy többen is írták a FÉRFI így nem szeretné, bár ehhez értő olvasás és intelligencia is kellene. :D Vagy te olyan nimfomán vagy,hogy akarata ellenére odamész és erőlteted?Mindegy igazából. Bár ha olyan nagy igazság amit leírtok, hogy lehet hogy mindenki 0-ra pontoz titeket.:D :D jaaaa mert biztos csak ti látjátok jól és más a hülye, fordítva nyilván nem lehet. Legyen pofátok hozzá, másnak meg nincs hozzá.:D szerencsére más kapcsolata engem nem érint. 28# Képzeld el volt már viszonzás nélkül is,amikor nekem nem lehetett,megvolt éppen pl.,de nem úgy,hogy hónapokig nem lehetett egy orgazmusod sem, már erről álmodsz,a hormonok pörögnek, kívánod folyton,de folyamatosan hónapokig a másik kielégül,benned meg csak gyűlik a nagy semmi. Mellette vérzel terhesen és társai. Ja lenne pofád nézni,hogy a férjed kielégít,neki áll,de nem mehet HÓNAPOKON át el? Lihegje el.:D Akkor a zsák megtalálta a foltját. :D Mondjuk az is igaz,hogy a terhességhez fel is kellene nőni.
30/44 anonim válasza:
27, voltál úgy, hogy felizgultál, de nem lehetett eljutni a végéig? Na, ettől terhesen begörcsölhetsz. Pont ezt kell elkerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!