Terhesség alatt hogyan elégítitek ki a férjeteket?
Szexelni nem lehet. Veszélyeztetett terhesség miatt.
Milyen gyakran és hogyan csináljátok?
Válaszokhoz szól.. Es ha te kielegited a férjed az neked miért is nem jó? Azt nem élvezed? Csak ha elelvezel? Elég érdekes hozzaallas.
Mondjuk arról a papucs férfiról is megvan a véleményem, aki jajj ha te nem elvezhetsz el, akkor én sem. Na persze, megoldja magának, vagy mással. De hitegessetek csak magatokat, hogy milyen szuper intelligens ferjetek van 🤣
Es ha te kielegited a férjed az neked miért is nem jó? Azt nem élvezed?
De. És mivel a férjem ember, pontosan tudja, milyen pocsék, hogy felizgatom magam azzal, hogy vele bármit csinálok, majd el vagyok tiltva az rogazmustól és szarul érzem magam...
Azt nem értem, miért ennyire központi téma ez pont terhesség alatt.
Ezt az időszakot ki lehet bírni, ha kevesebb van, vagy nem olyan minőségű, azt is, ha semmi nincs, és sokan ettől még nem mennek félre, ahhoz egy normális férfinek több kell, hogy új nőt keressen, hisz nem terhes meg gyerekágyas örökké a nő.
Nemcsak az orvosi tiltás, de a nagy pocaktól kezdve, a rosszullétek, hormonok stb, ezer oka lehet, amiért nem és kész.
Őszintén sajnálom azokat, akiknek ezt nem értik meg otthon, és kényszerből is csinálni kell "valamit".
17# Hát látod,ez meg a másik amúgy. :D De akinek itt ez a norma,kívánom neki,hogy hónapokig úgy szexeljen vagy úgy csináljon bármit,hogy tartsa vissza az élvezetét,megnézném egy férfinál bírja-e. Biztosan ja...:D Mikor egy megszakítást nem bírna ki a legtöbb anélkül,hogy ne menne el.
Egyébként ha kórházba feküdne a terhesség alatt a nő,mert olyan probléma lenne,sajnos,akkor az itt lévők férje már félre is lépne HOLOTT kettőjükért feküdne bent? Az marha jó,nagy a szerelem. :D Szép házasság. Amúgy ha a férjemnek valami problémája lenne lent hónapokig mondjuk,fordítva én sem kérném,hogy na gyerünk csináljál már valamit.
Egyébként ha a társatok szondán élne és csak fecskendőn át kapna tápanyagot,de tudatánál volna,akkor a hamburgert jóízűen nyammogva megennéd előtte közbe a szád nyalva,hogy hú de finom ez,ő meg nézné csak kiéhezetten?Mondjuk tudnátok,hogy a kedvenc ételét eszitek egyébként. Tényleg ennyire becsülitek egymást amúgy? Ezért van ennyi válás. Nálunk anyukám a fél karjára lesérült egy jó ideig,járt vele apa tornára,orvosokhoz,kísérte. Helyrejött utána,de ez alatt az időszak alatt végig mellette volt és támogatta,de tény és való,hogy 30+ éves házasság,plusz amit előtte is együtt voltak. Nem lelépett vagy félre... és itt ráadásul egy terhességről van szó basszus,ami lemegy egy idő után és kész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!