Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség alatt hogyan elégíti...

Terhesség alatt hogyan elégítitek ki a férjeteket?

Figyelt kérdés

Szexelni nem lehet. Veszélyeztetett terhesség miatt.

Milyen gyakran és hogyan csináljátok?

2023. okt. 2. 09:01
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
71%

Sehogy. Sorsközösséget vállalt velem. Nálunk nekem van kicsivel nagyobb igényem a szexre és nem is voltunk eltiltva viszont sokszor képtelen voltam rá pl. a reggeli rosszullétek az első trimeszterben amik egész nap tartanak.

Egyébként vannak nyilvánvaló alternatívák: kézzel, szájjal, de nem hiszem hogy ezt magadtól ne tudnád inkább kamu kérdésnek tűnik.

2023. okt. 2. 09:10
 2/44 A kérdező kommentje:
Nyilván, de ez kezd unalmassá válni. Illetve gyakoriságra is kíváncsi vagyok
2023. okt. 2. 09:15
 3/44 anonim ***** válasza:
94%

"Nyilván, de ez kezd unalmassá válni. Illetve gyakoriságra is kíváncsi vagyok"

Értelmes felnőtt nő mondjuk képes wljutni odáig, hogy felteszi ezt q kérdést a férjének

2023. okt. 2. 09:35
 4/44 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem, ezt miért idegenektől kell megkérdezni.

Ha itt valaki azt írja egész nap a férje ...-án lóg, akkor mi lesz?

2023. okt. 2. 09:42
 5/44 anonim ***** válasza:
74%
Nem a szexkelléke vagyok és nem is prosti, így ha el vagyunk tiltva az rá is vonatkozik. Aztán jöhet a lepontozas hogy majd jól el fog hagyni...ha emiatt elhagy, hát menjen.
2023. okt. 2. 10:33
 6/44 anonim ***** válasza:
79%
Sehogy. Közölte,hogy ha nekem nem lehet és együtt nem lehetünk,akkor bizony neki sem kell,egyutt
2023. okt. 2. 10:35
 7/44 anonim ***** válasza:
74%
Együtt kibírjuk. Ki is bírtuk.:D Azt mondta nálunk neki ez megalázó is lenne,mintha kihasználna,de nekem nem lehet örömöm. Neki az is fontos,hogy én jól érezzem magam. 6# voltam,csak hamarabb elküldtem véletlen.
2023. okt. 2. 10:37
 8/44 anonim ***** válasza:
15%
Hogy lehet ilyen önző hozzáállással gyereket vállalni? Ha nekem sem jó neked se legyen. :D mit művelnek az ilyenek majd a gyerekkel? Bele se merek gondolni.
2023. okt. 2. 10:59
 9/44 anonim ***** válasza:
77%
8#-as Én pl leírtam,hogy nálunk a felnőtt normális férjem nem akarta így,mert neki a közös örömünk fontos. Nem az,hogy ő kielégüljön,hanem hogy mindketten! Mondjuk én nem lennék annak a nőnek a helyébe,ahol ez máshogy van,ott soha ne legyen balesete, bármi,mert bizony ott a társára nem fog tudni számítani. 6# voltam
2023. okt. 2. 11:04
 10/44 anonim ***** válasza:
22%
Ja és pont az ilyenek fognak normális gyereket nevelni. Bár ez nem tudom hogy jön a szexhez, hahha.:D De lehet más kérdést olvastunk.
2023. okt. 2. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!