Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség alatt hogyan elégíti...

Terhesség alatt hogyan elégítitek ki a férjeteket?

Figyelt kérdés

Szexelni nem lehet. Veszélyeztetett terhesség miatt.

Milyen gyakran és hogyan csináljátok?

2023. okt. 2. 09:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
79%

Viszonzás nélkül nem tesztek semmit egymásnak?

Látom, nem érted. De, megtennénk. De a párunk azt mondja, hogy neki az nem jó, ha csak neki lehet igazán jó.

2023. okt. 3. 11:03
 32/44 anonim ***** válasza:
75%
30# Nem volt,mert nem tudja mi az,hogy veszélyeztetett terhesség... Amikor erről álmodtam már akkor görcsökre keltem,mikor már alapjáraton is véreztem mellette. De látod itt a szopás a lényeg,nem a pici meg a nő,és hogy biztos a nő nem akarja,mert önző,ja.:D Ide biztos nem nők írnak,mert az szégyen a többi nőre nézve.
2023. okt. 3. 11:08
 33/44 anonim ***** válasza:
70%
Maradjunk annyiban, hogy aki a neten bizonygatja, mennyire egy lepedőakrobata, az nagy valószínűséggel nem az.
2023. okt. 3. 11:27
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

Mert bektek megy az értő olvasás.Nem voltam veszélyeztetett terhes.És nem csak akkor kivánom a férjem,amikir hozzam nyúl.

A másik,én értem,hogy nem fogad el semmit a férjetek,akarmi okból.Attól nem lesz szent,hűsegesebb,stb...

Az egyetlen amit nem értek,az az,hogy miért nem tudjátok elfogadni,hogy más másként vélekedik.Nekem fontos a csok,imádok szopni,végig simogatni a másikat.Azt is amikor a férjem kényeztet viszonzás nélkül.Egyikünk se halt bele sose,ha nem volt folytatás.Meg hagyjuk már,hogy a pici meg a nő nem fontos.El vagy tíltva nem kefélsz,de attól még van intimitás.És nő vagyok,ne tartsd magad olyan sokra,mert különb nem vagy nálam.Én nem szoltam le,hogy ti mit csináltok.Akkor te meg a többi honnan veszitek a bátorságot?Az hogy nektek nincs igényetek semmire,csak a szexre,az a ti bajotok.

2023. okt. 3. 11:32
 35/44 anonim ***** válasza:
73%

Nem voltam veszélyeztetett terhes.

Majd gyere vissza, ha voltál.

2023. okt. 3. 11:54
 36/44 anonim ***** válasza:
68%
A stílus maga az ember. 😅
2023. okt. 3. 12:07
 37/44 anonim ***** válasza:
25%
Ja ő nem szólt le a véleményért,csak éppen b.lfasz a férjünk,mert tisztel minket.:D Nem voltál veszélyeztetett terhes,ja nincs is több kérdés. Mi is kívánjuk a férjünket,pont ez a probléma ilyenkor,amit itt jó páran próbáltak a tudtodra adni,de nem sikerült,mert nem érted.
2023. okt. 3. 12:12
 38/44 anonim ***** válasza:
68%

Nem is értem ezt a vergődést így.

Ez nem is tapasztalat, hanem csak egy látatlanban mondott vélemény meg "ez lenne, az lenne". Baromi hiteles.

2023. okt. 3. 12:46
 39/44 anonim ***** válasza:
73%
39, te hülye vagy. És akkor úrinő voltam.
2023. okt. 3. 15:33
 40/44 anonim ***** válasza:
89%

Te vagy az,mert gyanítom,hogy te írod mostanában minden kérdés alá a gusztustalan stílusú válaszokat, felismerhető az írásképed. A nyakamat rá,hogy valamelyik nap te írtad az egyik kérdésnél,hogy a "pecked tedd szét". Úgyhogy igen, stílus maga az ember. Amúgy itt is leírták,hogy vágyunk mi is rá válaszként. Bár szerintem nem megy át.

Köszönöm egyébként 14 hónapja megszültem és tökéletes azóta is minden.

2023. okt. 3. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!