Hogy hangzik ez a név számodra?
Figyelt kérdés
Cserei Viola lesz a babánk neve.
Toplistás volt még a Villő és a Hajnalka.
Vállalható? Nem botrányos?
2023. okt. 1. 14:48
1/14 anonim válasza:
Szép. Nekem a másik kettő nem tetszik.
2/14 anonim válasza:
Szerintem is jó. Kicsit nyelvtötős de nem vészes. A Villő számomra borzalmas.
3/14 anonim válasza:
Én a Violától és az Ibolyától mindig nagyanyám teheneire godnolok, szerintem nem szép nevek kislánynak.
De az a lényeg, hogy nektek tetszen!
Hogy becéznétek?
4/14 babyboom567 válasza:
kb 5 éves koráig nem fogja tudni kimondani.
5/14 harebell válasza:
Szerintem a két magánhangzótorlódás miatt egy picit nyelvtörős - nem vészes, de gyerekként lehet vele gondja. A Villő hangzásra nagyon jó a vezetéknévhez, a Hajnalka nekem valahogy nem illik hozzá.
6/14 anonim válasza:
Jó név, de én a Villőt választottam volna.
7/14 anonim válasza:
Vezetéknév végén a két egymás melletti magánhangzót a Hajnalka tudja legjobban tompítani. De a 3 keresztnév közül önmagában nekem is a Viola tetszik a legjobban. Picit furcsa hogy abban is 2 magánhangzó van egymás mellett, de ha ez tetszene nem gondolom annyira rossznak hogy emiatt ne válasszam.
8/14 anonim válasza:
Szép név, nekem tetszik így, ahogy van.
9/14 anonim válasza:
Rendben van, szerintem is ez a legszebb a háromból.
10/14 anonim válasza:
Szép név. Végre nem egy Liza vagy Lili:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!