Mi volt számodra a legellenszenvesebb gyermekvállalásra buzdító szlogen, ami a médiában hangzott el?
Figyelt kérdés
Miért?2021. szept. 17. 21:02
1/26 anonim válasza:
Amikor pár éve az Ákos megfogalmazta hogy gyakorlatilag egy nő csak arra jó hogy szüljön a teremtés koronájának minél több gyereket, és hogy csupán annyi a dolga az életben hogy anya és házicseléd legyen. Bicskanyitogató volt.
2/26 Metionin válasza:
Az összes. Leginkább az irritál, ami egyfajta társadalmi kötelességnek adja elő, hogy szülj az országért. Ne azért mert szeretnél gyereket, hanem az országért meg hogy beteljesítsd a női princípiumot. Hiszen azért vagy.
3/26 anonim válasza:
"Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet."
5/26 anonim válasza:
Nem tudom már mi a neve, de valami nő volt pár éve, ilyen magyaros huszár felsőben aztán valami aggódsz a bébifókákért, de nem akarsz magyar gyereket csinálni szöveget nyomatott. Hát köszönöm, ha gyereket akarok azt majd akkor akarom ha a párommal úgy érezzük, hogy családot szeretnénk alapítani, nem azért, hogy az országok közti versenyben eggyel növeljem a lakossági számot.
6/26 Metionin válasza:
5. Az volt az Edda. Én amikor először láttam róla videót, azt hittem hogy valami paródia.
7/26 anonim válasza:
Oh, most hogy írtad, rákerestem a 4-es által írt teljes névre, igen ez volt. :(
8/26 anonim válasza:
6.
Viszont neki mondták azt hiszem, hogy a méhed járjon ne a szád és, hogy pár órája szülte már gyereket.😄 Az a nő egy elmeháborodott, érdemes megnézni az Osváth Zsoltival való vtáját vagy mit, mert még azt sem tud, olyan ostoba egy némber.
9/26 anonim válasza:
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, anyum 4 gyereket vállalt, mert ő ezt érezte, hogy neki ennyi kell, van aki meg nem akar egyet se, ha most utóbbit terhességre kényszerítjük, akkor abból a születendő gyermeknek nem lesz köszönet...
10/26 anonim válasza:
"majd megtudod ha gyereked lesz".
Mindig azt éreztem hogy ja kösz nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!