Számodra ki a legellenszenvesebb magyar Youtuber és miért?
Dancsó
De úgy az egész magyar youtube ellenszenves.
a kancsó Dancsó nekem is
régen szerettem a videóit, de amióta elqrvult, utálom
Dancsó mindenképp top kategóriás, ha az utálatomról van szó. Az egyik legkártékonyabb és legsemmitmondóbb youtube csatorna lett az övé, örülök, hogy már eléggé leáldozóban van a népszerűsége. Egyetlen enyhítő körülményként azt tudnám felhozni, hogy technikailag még mindig eléggé odateszi a videóit, de hiába van szépen becsomagolva a sz*r, az attól még sz*r marad.
Bár már nem aktuális, de megemlítem még Herbyt, aki viszont még ennyit sem tudott, és a csatornája tényleg kimerítette a a semmi fogalmát.
Fuu rengeteg van. :D Írta a 6-os válaszoló, hogy Viszkok Fruzsi. Ő nálam is elég esélyes erre a címre. Olyan videókat (is) csinál, hogy a lakást kitakarítja meg ilyenek... Szerintem egyenesen creepy volt, amikor a porszívóját mutogatta. Mintha egy ötvenes nő lenne. Nagyon koravén.
A másik Dezső Bence. Az egy akkora fszszopó. A való életben tuti "beszélni akarok a főnökével" fajta. De ha már most ilyen huszonévesen, akkor milyen lesz 50 évesen, vagy amikor gyereke lesz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!