Számodra ki a legellenszenvesebb magyar Youtuber és miért?
Az egy egyszerű kérdés, egy szóban meg lehet rá adni a választ: az ÖSSZES.
Inkább egy olyat kéne mutatni amelyik nem irritáló. Teljességgel érthetetlen számomra hogy ezek az ingyenélők miért érdekelnek ennyi embert.
Hú... Azért a válaszok többségéből látszik, hogyha valaki sikeres lesz vagy jó tartalmat gyárt, akkor utálni fogják.
Én azért csendben jelölném Molnár Krisztiánt.
Majdnem az összes magyar youtuber antipatikus, de számomra főleg a lányok, a beauty vloggerek irritálóak, mert annyira buták és karakter nélküliek.
A fiúk közt már több a szimpi, van, amelyikbe némi humor vagy értelem is szorult, de tényleg nem sok van.
Mivel a youtube-ot befogadó oldalról főleg a butácska kamaszok tartják mozgásban, így eléggé látványos, hogy minél több feliratkozója van valakinek, valszeg annál értéktelenebb és idiótább. Pamkutya az egyetlen kivétel, ők megmaradtak kedvesnek, intelligensnek.
8-as vagyok.
13-as válaszoló elfogadom a véleményedet és tiszteletben tartom, de én úgy gondolom, hogy Molnár Krisztián messze nem a legellenszenvesebb magyar youtuber. Szerintem sokkal inkább értékelendő az őszinte trash (pl. Molnár Kiki, Merci és Jutka, Varga Irén), mint a disztingválós trendi látszatboldogság (pl. Viszkok Fruzsi, Dezső Bence, Inez, Polla). Számomra az utóbbi csoport sokkal antipatikusabb.
Rulek Zoltán.
Egy buta szélsőjobbos exkatona, aki orbitális baromságokat hord össze pl. táplálkozás témában, és akkora egója van, hogy minden kritika lepereg róla.
Pollának már szinte semmi értelme Anett nélkül, őt csak meguntam. Csecse Attila meg már rohadt idegesítő a stílusával meg hogy ő megy mindenfelé...
Nem érdekel...néha már a Kittinek van igaza h kurvára nem érdekel senkit az egész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!