Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számodra ki a legellenszenvese...

Számodra ki a legellenszenvesebb magyar Youtuber és miért?

Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 22:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Az egy egyszerű kérdés, egy szóban meg lehet rá adni a választ: az ÖSSZES.

Inkább egy olyat kéne mutatni amelyik nem irritáló. Teljességgel érthetetlen számomra hogy ezek az ingyenélők miért érdekelnek ennyi embert.

2021. febr. 6. 00:09
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Csillsz, mert egy buta pics a
2021. febr. 6. 00:23
 13/22 anonim ***** válasza:
14%

Hú... Azért a válaszok többségéből látszik, hogyha valaki sikeres lesz vagy jó tartalmat gyárt, akkor utálni fogják.

Én azért csendben jelölném Molnár Krisztiánt.

2021. febr. 6. 00:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem az összes magyar youtuber antipatikus, de számomra főleg a lányok, a beauty vloggerek irritálóak, mert annyira buták és karakter nélküliek.

A fiúk közt már több a szimpi, van, amelyikbe némi humor vagy értelem is szorult, de tényleg nem sok van.

Mivel a youtube-ot befogadó oldalról főleg a butácska kamaszok tartják mozgásban, így eléggé látványos, hogy minél több feliratkozója van valakinek, valszeg annál értéktelenebb és idiótább. Pamkutya az egyetlen kivétel, ők megmaradtak kedvesnek, intelligensnek.

2021. febr. 6. 01:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

13-as válaszoló elfogadom a véleményedet és tiszteletben tartom, de én úgy gondolom, hogy Molnár Krisztián messze nem a legellenszenvesebb magyar youtuber. Szerintem sokkal inkább értékelendő az őszinte trash (pl. Molnár Kiki, Merci és Jutka, Varga Irén), mint a disztingválós trendi látszatboldogság (pl. Viszkok Fruzsi, Dezső Bence, Inez, Polla). Számomra az utóbbi csoport sokkal antipatikusabb.

2021. febr. 6. 01:51
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem nagyon van iylen mivel tematikusan szoktam keresni a videokat, így általában oylanba botlok aki érdekel is.
2021. febr. 6. 16:35
 17/22 anonim válasza:
100%
Az a baj, hogy annyi ellenszenves és semmitmondó videós van, hogy mire leíron lemegy a nap.
2021. febr. 8. 15:46
 18/22 anonim ***** válasza:
95%

Rulek Zoltán.

Egy buta szélsőjobbos exkatona, aki orbitális baromságokat hord össze pl. táplálkozás témában, és akkora egója van, hogy minden kritika lepereg róla.

2021. febr. 12. 14:35
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Farkas Timi, B nagy Réka
2021. márc. 30. 19:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Pollának már szinte semmi értelme Anett nélkül, őt csak meguntam. Csecse Attila meg már rohadt idegesítő a stílusával meg hogy ő megy mindenfelé...

Nem érdekel...néha már a Kittinek van igaza h kurvára nem érdekel senkit az egész

2021. ápr. 10. 11:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!