Mi volt számodra a legellenszenvesebb gyermekvállalásra buzdító szlogen, ami a médiában hangzott el?
Nőnek születtél, az a dolgod, hogy szülj... - any.d, már elnézést.
32 vagyok, és sohasem lesz gyerekem, köszi.
Budaházy Eddás videó, Ákosos nyilatkozat, és amikor Orbán egy beszédében azt mondta, hogy "Szeretnék egyezséget kötni a magyar nőkkel! Ha szülnek, akkor..." tovább nem tudom, ott valamit mondott, hogy ad valamit cserébe. És azért nem tudom, mert csak egyszer néztem meg, és hál' Istennek nem ragadt meg a fejemben, de nagyon megalázó volt.
De ide tartozik az is, amikor földrajzon vettük a korfákat, és a földrajz tanárom mondta, hogy "Magyarország egy elöregedő társadalom, és ez azért van, mert a nők önzők lettek, és nem szülnek eleget".
Ez nem politikai, ez személyes tapasztalat, de rosszul esett, mert tanár mondta ezt. És egy ilyen tanár tanít gyerekeket. Aki ráadásul férfi, még a menstruációs fájdalmat se ismeri, de önzőnek tartja azokat a nőket, akik nem szülnek, de ő az istennek se maradna otthon 3 évig a gyerekkel, de a nők a karrieristák... na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!