Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt számodra a legellensze...

Mi volt számodra a legellenszenvesebb gyermekvállalásra buzdító szlogen, ami a médiában hangzott el?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. szept. 17. 21:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nőnek születtél, az a dolgod, hogy szülj... - any.d, már elnézést.

32 vagyok, és sohasem lesz gyerekem, köszi.

2021. szept. 21. 20:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Budaházy Edda. Én akkor, ott döntöttem el, hogy sose fogok szülni.
2021. szept. 21. 20:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Budaházy Eddás videó, Ákosos nyilatkozat, és amikor Orbán egy beszédében azt mondta, hogy "Szeretnék egyezséget kötni a magyar nőkkel! Ha szülnek, akkor..." tovább nem tudom, ott valamit mondott, hogy ad valamit cserébe. És azért nem tudom, mert csak egyszer néztem meg, és hál' Istennek nem ragadt meg a fejemben, de nagyon megalázó volt.

De ide tartozik az is, amikor földrajzon vettük a korfákat, és a földrajz tanárom mondta, hogy "Magyarország egy elöregedő társadalom, és ez azért van, mert a nők önzők lettek, és nem szülnek eleget".

Ez nem politikai, ez személyes tapasztalat, de rosszul esett, mert tanár mondta ezt. És egy ilyen tanár tanít gyerekeket. Aki ráadásul férfi, még a menstruációs fájdalmat se ismeri, de önzőnek tartja azokat a nőket, akik nem szülnek, de ő az istennek se maradna otthon 3 évig a gyerekkel, de a nők a karrieristák... na persze.

2021. szept. 22. 18:19
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy részét már a többiek prezentálták, nekem tavaly volt bicskanyitogató, amikor valamelyik társkereső oldal reklámozta, hogy az új évre nem PCR-teszteket, hanem sok terhességi tesztet kívánnak. Hát köszi, kicsit sem érződik a burkolt nyomasztás :)
2021. nov. 23. 17:20
 25/26 anonim ***** válasza:
76%
Anyósom: jó lenne ha szülnék NEKI unokát, hogy el tudja foglalni magát valamivel...
2022. jan. 31. 22:59
 26/26 anonim válasza:
100%
Hát nem tudom, nagymamáknak és nagypapáknak is lehet én idejük.... bár én nagyszüleimmel nőttem fel, de mégse forszirozták anyámat, hogy szűljön már, ugyanis anyámnak ez nem jött össze csak a házasságának a 7. évére jött össze az elsőszülött bátyám... ma már ez szinte normális, de ő 29 évesen öregnek érezte magát, ott a 80-as évek elején...
2022. febr. 1. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!