Melyik a számodra legirritálóbb gyermekvállalásra buzdító szlogen az alábbiak közül?
3 gyerekem van, 34 vagyok. Újravállalnám őket, ők az életem értelmei és a férjem.
DE mégis számomra a legirritálóbb és ezt is hallom a legtöbbször, hogy a gyerek az élet értelme, anélkül nem teljes az élet.
De sok mindenkinél ez bizony nem így van. És ez teljesen rendben van és normális. Én elfogadom. Ezért tartom a legnagyobb baromságnak, hogy valakik önhatalmúlag ilyen dolgokat vetnek oda másoknak, hogy az ő életük értelmetlen, mert nincs gyerek.
Az önzős, mert marhaság. Önző az, akinek van gyereke és nem törődik vele. Akinek nincs, az kivel szemben önző?
A hozz világra még egy magyart csak azért irritáló, mert B. E. hangján hallom; ha mondjuk MZP mondana ilyet, nem zavarna (de én annyira MZP-fan vagyok, hogy neki szülnék is, szóval elfogult vagyok :D)
Ebből a szempontból hasznos, hogy a haladó értelmiség csak azért sem csinálja azt, amit OV mond. Esetünkben nem fognak szaporodni. Ennek hosszútávon, a normálisan gondolkodó emberek fogják learatni a gyümölcsét, és hozzásegít ahhoz, hogy egyre jobb hely legyen ez az ország.
Tessék, irritáljon a normális dolog. Támogasd a devinciát. Aztán szépen lassan, az évek alatt, elbúcsúzunk egymástól.
Nekünk a gyerek az első.
Mégpedig azért, mert ez hazugság.
Ennek a kormánynak nagyon nem a gyerek az első. Kivéve a sajátját.
Nekem a "Majd úgyis meggondolod" és a "gyerek egy csoda".
Rosszabbnál rosszabb családokat látok a munkámban, de a magánéletemben is elég sokat, szóval magamban jót röhögök, hogy egyesek milyen magas színvonalon tolják az önámítást.
A listából nekem is a hozz világra még egy magyart a legirritálóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!