Mennyit kérhet el óránként egy ilyen gyermekfelvigyázó, bébiszitter, vagy nevezzük bárhogyan is?
Nő.
35 éves.
Tanári diploma.
B kategóriás jogosítvány.
Angol felsőfok.
Csecsemő és gyermekápoló képesítés, szakközépiskolai OKJ-s.
Sportok: úszás, cselgáncs, skeet lövészet,
Család nincs, szabad időbeosztás.
Jó megjelenés, 184cm, 64kg.
Nem munkakerülés az, ha nem mész el aprópénzért dolgozni, miközben máshol, ugyanazzal a munkával a dupláját is megkeresheted.
Pl. ha egy órára mész vigyázni a gyerekre, kis túlzással a benzinköltségedet keresed meg vele.
25# Azt kellene megérteni, hogy nem mindenki csinálja ezt "üzletszerűen" és hozzájön az, hogy nem is feltétlenül fizetnek egy-egy településen ennél többet, ez viszont fix családokkal kiszámítható havi jövedelemforrás (nyugdíjkiegészítés), nem adhoc jellegű bevétel.
Én több nyugdíjást is ismerek a településünkön (főleg dajkák, óvónénik, bölcsődei gondozók voltak), akik az életük során sem azt szokták meg sajnos, hogy agyon vannak fizetve. Nincs unokájuk, vagy nagyon messze, akár egyedül is élnek és szeretnék hasznosan tölteni az idejüket, azzal, amivel egész életükben foglalkoztak.
A mi pótnagyink családtag lett. Ott volt mellettünk, amikor szükség volt rá, saját unokáiként szereti a gyerekeinket, süt nekik sütit, itt van a szülinapi bulikon és megajándékozzuk őt is ünnepekkor. Elhozom és hazaviszem, ha úgy alakul, de vittem már orvosi időpontra is térítés nélkül természetesen, vagy nagybevásároltam neki a covid idején. Ugyanezeket megkapja a másik két fix családjától is. Ez sokkal többről szól, mint az anyagiakról és sajnálom, ha ez valakinek értelmezhetetlen, pedig kívánnám, hogy találjon maga mellé mindenki ilyen fizetett segítséget, akinek nincs helyben családja.
Lehet ezt az utat választani és lehet adhoc jelleggel vigyázni többért random gyerekekre. Te utóbbit választanád, nincs ezzel baj, csak nem érdemes egy lapon említeni, mert nem ugyanarról beszélünk.
De ha pl. fiatalokról beszélünk és az au paireket tekintjük, ők sincsenek túlfizetve, mégis nagyon sokan jó kalandnak gondolják, én is voltam au pair és imádtam, pedig anyagilag abszolút nem volt nagy üzlet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!