Hogy tartjátok rendbe a lakást ilyen szigorú szabályok között?
Figyelt kérdés
Nem tévézhet, ne sírjon, folyamatosan figyelni kell. Hogy csináljátok? Az én gyerekem nincs el csak úgy egy játékkal se. Nekünk nincs kertünk se lakásban lakunk. De mindennapos a káosz. Csak akkor van rend, ha bekapcsolom a tévét és nézheti. 1 éves, nem jár még önállóan, de villámgyorsan találja meg a lakás összes veszélyes pontját, mindig figyelni kell. Meg állandóan kézben akar lenni, vagy sír. Szeretném tudni mások hogy csinálják, akik egyedülálló szülők. Úgy érzem nekem ez a tévé nélkül nem nagyon megy, de mindig bűntudatom van, hogy rosszat teszek vele neki.2023. szept. 25. 12:04
31/32 anonim válasza:
30# Én is így terveztem,de nálunk ilyenkor ha nem odafigyelek fejhangon visít mint akit nyúznak,de olyan szinten,hogy ha ezt hagynám fél óráig,akkor a szomszéd,aki szerencsétlen éjszakai műszakba dolgozik kibukna rendesen és jogosan. Rá is szeretnék tekintettel lenni amíg itt élünk még. Hiába beszélek,mondokázok,ha unja a konyhát az etetőszékkel fejre is állhatok,sajnos. Nálunk ez úgy működik,ha közbe ő még befejezi az evést és mellette készítem elő. El van az edényekkel is,na de nem annyi ideig.
32/32 gungasam válasza:
Olyan helyen kell tárolni ahonnan láthatja a felnőtt ápoló személyt. A tároló vegye körül és védje meg a saját hülyeségétől.(járóka, rácsos ágy, ketrec) Így gyakorlatilag az egész lakás és rendje védve van. Majd fokozatosan az értelme nyiladozásával párhuzamosan engedjük szabadjára a vadat.Közben lassan meg is szelidül. Érteni fogja a beszédet és a büntetésekből , jutalmazásból leszűri a védendő környezet fontosságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!