Nem tartjátok igazságtalannak, hogy aki nem tartotta be a járvánnyal kapcsolatos szabályokat, és jött ment babával (boltba is) mindenhova, ugyan úgy nem kapta el a vírust, mint aki kvázi karanténban élt?
Mi ez? Dögöljön a szomszéd tehene is?
Azt sem tartom igazságtalannak, hogy aki nem a zebrán megy át az úton, azt nem csapja el a kocsi. Kellene? Fú, de szr a karma, pusztuljon, aki nem szabálykövető!
5-ös nagy igazságot írt le.
Egyébként az, hogy nem kapta el a vírust, csak azt bizonyítja, hogy nem volt ez annyira elterjedve, mint ahogyan pl. te képzelted.
Én ugyan gyerekek nélkül járkáltam, de pl. folyamatosan dolgoztam (emberek között), boltba jártam, sőt nemcsak élelmiszerboltba és gyógyszertárba, hanem mikor hova kellett. Néhány dolgot csak azért megvásároltam, mert attól tartottam, hogy még szigorodni fog a kijárási korlátozás, és esetleg pár hónapon belül szükségünk lesz rá. Közben egyszer voltam masszőrnél és egyszer, április második felében fodrásznál is (ha már a jogszabály külön nevesítette :D), de postán is. Szinte mindent megcsináltam, elintéztem, amit máskor szoktam. Egyedül a tömegközlekedést mellőztem, helyette autóval jártam. És én se kaptam el a vírust.
Goldmund!
Lehet hogy elkaptad. Az emberek döntő többségénél enyhe, max meghűlés jellegű, de akár teljesen tünetmentes is lehet
Nem igazságtalan. Az jó, ha nem kapták el. Nem kívánnék senkinek sem betegséget.
Egyébként meg valószínűleg nem jókedvében jött-ment boltba. Talán egyedül volt otthon, nyilván nem hagyja a babát otthon.
Képzeld el, sokan ugyanúgy jártak dolgozni, mint egyébként. Pl. én is. Nem voltam karanténban, hanem dolgoztam, mint bármikor máskor.
9-re:
Igen, ezt mondták már, de én nem hiszem.
Először is, semmilyen, tehát enyhe tünetem SEM volt. Ráadásul feleségemet és két kisgyerekemet naponta sokszor puszilgattam, ölelgettem. Az pedig tényleg fura lenne, hogy 4 ember közül senkinél sem okoz semmilyen észrevehető tünetet. Ráadásul munkatársaimat is megfertőzhettem volna, de munkahelyemről sem lett senki beteg. Pedig eleve 2 másik emberrel egy irodában vagyunk napi 6-8 órában + további legalább 10 emberrel időnként szóba állok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!