Nem tartjátok igazságtalannak, hogy aki nem tartotta be a járvánnyal kapcsolatos szabályokat, és jött ment babával (boltba is) mindenhova, ugyan úgy nem kapta el a vírust, mint aki kvázi karanténban élt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 20. 09:01
21/48 anonim válasza:
Rájött közben, hogy mennyire gáz, amit írt, de már késő...
22/48 A kérdező kommentje:
Nem, ez a véleményem. Ettől függetlenül mindenkit felpontoztam. Véleményt kértem, véleményt kaptam, mind hasznos volt.
2020. máj. 20. 10:30
23/48 anonim válasza:
Kérdező! Amit a 21-es írt, nem neked szólt!
24/48 anonim válasza:
De áruld már el neked mivel lenne jobb ha betegek lennének? Előrébb lennél az életben? Gazdagabb szebb lennél? Vagy miért olyan bosszantó számodra hogy egy tucat ember nem koronavírusos?
Az nem válasz, hogy így igazságos, mert az elég kevéske indok arra hogy ismeretlen embereknek kívánj betegséget, akik neked semmit nem ártottak.
25/48 anonim válasza:
Azt tartom igazságtalannak, hogy agy nélkül is lehet élni. De hát látod, mi van.
26/48 anonim válasza:
Mert gonosz, besavanyodott ember, akinek az a jó, ha másnak rosszabb, mint neki.
27/48 A kérdező kommentje:
:) Így van.
2020. máj. 20. 10:53
28/48 anonim válasza:
En bizony ko kemeny igazsagtalansagnak tartom azt, hogy akik rohogtek hogy az ember maszkot kesztyut huz, mert milyen gaz. Ego.. es ezen emberek tobbsegenek meg a csaladja se nagyon kapja el.
Tobb ilyet tudok.
De szegeny korhazban dolgozok vagy akiknek muszaj menniuk azok rengetegen es csaladjuk is.
En anyukam es kislanyom miatt feltem. A legeleje ota maszkot viseltem. Meg se tudnam szamolni hanyan nevettek ki.
30/48 anonim válasza:
Nem, mert nem kívánok rosszat senkinek sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!