Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem tartjátok igazságtalannak,...

Nem tartjátok igazságtalannak, hogy aki nem tartotta be a járvánnyal kapcsolatos szabályokat, és jött ment babával (boltba is) mindenhova, ugyan úgy nem kapta el a vírust, mint aki kvázi karanténban élt?

Figyelt kérdés
2020. máj. 20. 09:01
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
89%

Goldmund!

Nem hit kérdése, de mindegy. Influenzás se lesz mindenki influenza szezonban és aki az lesz se mind esik ágynak. Erős immunrendszerrel kb semmi baja nem lesz az embernek.

2020. máj. 20. 09:43
 12/48 anonim ***** válasza:
92%
Egyedül vagyok itthon a 3 gyerekemmel, segítség nélkül. A 2 nagyobbat nem vittem nyilván magammal, 7 és 9 evések. A kicsit aki 1 éves őt muszáj voltam vinni.
2020. máj. 20. 09:45
 13/48 anonim ***** válasza:
90%

Nem, nem tartom. De áruld már el neked miért lenne jobb ha vad idegen emberek megbetegednének? Te erre élvezel, vagy mi? Ritka nyomorult életed lehet.

Tudod nem mindenki tud ám napi 24-ben otthon ücsörögni, akkor pedig igen, ki kell mozdulni. Csak vigyázz nehogy egy nap magadra maradj, és visszanyaljon a fagyi.

2020. máj. 20. 09:45
 14/48 anonim válasza:
21%
Karma ide vagy oda, szerintem is igazságtalan. Nyílván az egyedülálló szülőket, vagy akik nem tudják máshogy megoldani megértem. De van olyan ismerősöm, akik az (extrém koraszülött) babájukat első perctől viszik magukkal bevásárolni, és ezen a járvány sem változtatott. Ők megtudnák oldani máshogy is, csak nem akarják, nem hisznek a vírusban. Hát ez van, szerencséjük volt.
2020. máj. 20. 09:49
 15/48 anonim ***** válasza:
92%

15!

Tehát az lett volna igazságos, ha a gyerek minimum elet halal kozott lebeg a lelegezteton? Komolyan, iszonyat milyen emberek vannak....

2020. máj. 20. 10:02
 16/48 anonim ***** válasza:
91%

#15!

És akkor ezek szerint SZERINTED az lenne az igazságos, ha az ismerősöd meg az extrém koraszülött babája elkapnák a covid-et?

2020. máj. 20. 10:02
 17/48 anonim ***** válasza:
77%

Azért nem kapták el, mert egy csomóan betartották az intézkedéseket.

Én örülök, hogy sokan nem kapták el. Minnél többen elkapják, annál nagyobb az esély, hogy te is elkapod, hiába nem mész ki csak boltba.

2020. máj. 20. 10:03
 18/48 anonim válasza:
42%

#16 Lebegett élet-halál között lélegeztetőn, csak nem a covid miatt.

És nem, nem azt tartanám igazságosnak, ha elkapnák, hanem, ha a kis agyukig eljutna, hogy mit jelent a felelősségteljes gyerekvállalás.

2020. máj. 20. 10:05
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Igazságtalannak?! 😀 Dehogy! Miért kívánnám bárkinek, hogy elkapja? Ha jobban kitört volna a járvány sokkal szigorúbb szabályok jöttek volna úgyis.
2020. máj. 20. 10:10
 20/48 anonim ***** válasza:
81%

19!

Kerdes: "

Nem tartjátok igazságtalannak, hogy aki nem tartotta be a járvánnyal kapcsolatos szabályokat, és jött ment babával (boltba is) mindenhova, ugyan úgy nem kapta el a vírust, mint aki kvázi karanténban élt?"

A te valaszod: "Karma ide vagy oda, szerintem is igazságtalan. "

A te újabb valaszod: "És nem, nem azt tartanám igazságosnak, ha elkapnák,..."

2020. máj. 20. 10:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!