Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tartjátok rendbe a...

Hogy tartjátok rendbe a lakást ilyen szigorú szabályok között?

Figyelt kérdés
Nem tévézhet, ne sírjon, folyamatosan figyelni kell. Hogy csináljátok? Az én gyerekem nincs el csak úgy egy játékkal se. Nekünk nincs kertünk se lakásban lakunk. De mindennapos a káosz. Csak akkor van rend, ha bekapcsolom a tévét és nézheti. 1 éves, nem jár még önállóan, de villámgyorsan találja meg a lakás összes veszélyes pontját, mindig figyelni kell. Meg állandóan kézben akar lenni, vagy sír. Szeretném tudni mások hogy csinálják, akik egyedülálló szülők. Úgy érzem nekem ez a tévé nélkül nem nagyon megy, de mindig bűntudatom van, hogy rosszat teszek vele neki.
2023. szept. 25. 12:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%

Hát az én gyerekem kicsit hiperaktív, nemhogy nyugodt, 1 percet sem képes merülni nyugalomban. De akkor is bevonom és csinálom vele a dolgokat, mást nem tudok.

De nem tudom, nem értem, nekünk is van függönyünk, sosem jutott eszembe, hogy figyelni kéne rá :D A fiókfogantyút sem, nem értem, mi a baj vele, kipakolja az edényeket, aztán legalább elvan velük.

A főzést tedd az alvásidejére vagy főzz meg vasárnap 3 napra előre, mikor a férjem vigyáz rá (én ezt csinálom most 2 gyerek mellett), akkor hét közben már csak egyszer kell főzni.

2023. szept. 25. 21:28
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

"Jó nektek hogy ilyen nyugis gyereketek van :)"

Nem, nincsen nyugis gyerekunk, a gyerekek 90 %-a ilyen, a tobbi meg beteg. Mert a beteg gyerek viselkedik ugy, hogy nem akarja felfedezni a vilagot.

Fuggony ? Fiok foganytu? Mit csinal a fuggonnyel ?? Miert kene figelni a fuggonyt ?

Itt veled van a baj, gondolkodj el.

2023. szept. 25. 22:49
 23/32 A kérdező kommentje:
Akkor csak az enyém tekeredik a függönybe:D. Nem a saját kudarcomat próbálom mentegetni. Az én gyerekemet mondom nem lehet lerakni,mert akkor üvölt ha nincs vele foglalkozva, nem tudom mit főztök amihez meg nem kell aprítani meg ilyenek, de az még hagyján, azt megcsinálom alvás időben, a takarítás nagyobb baj nálunk, tegnap teregettem, mondom milyen cuki adogatja a ruhákat nekem. Egy pillanat alatt a fejére húzott egy pólót és olyan esett, hogy a combját véresre horzsolta a teregetőre olyan hülyén történt. Szóval ja, nálunk azért nem olyan könnyű. Eddig aki vigyázott rá, mindenki megjegyezte hogy mellette nem lehet semmit csinálni, mert tényleg nehéz eset. Kb 1 hete meg a mosógépbe pakoltam a ruhát, valamit csinált az ajtajával és csaj azt vettem észre hogy vérzik a szája. Az előtt majdnem megfulladt egy darab kenyértől,mert akkor hagytam én us had fejezze be magának a kaját. Úgy kellett kiverni belőle,nagyon para volt...Szóval valahol én se merem már magára hagyni
2023. szept. 25. 23:24
 24/32 anonim ***** válasza:
72%
B*meg nem eves kozben hagyjuk magara !
2023. szept. 25. 23:46
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Az evés melletti főzést pl úgy értem,hogy melette ülök és addig felvágom a zöldségeket pl., míg ő elnyammogja az almát,kiflit. De rálátok még is közvetlenül. Nem akkor fogok rántott húst készíteni nyilván,az nem is menne mellette nekem se,de egy brokkolis csirkemellhez sok mindent nem kell azért. :D

Amúgy a függönyt megértem, nálunk a földig érőbe csavarodik, én felhajtom,hogy ne érje el. Ezzel nálunk meg van oldva. Lehet később könnyebb lesz kérdező. Amúgy a fióknál én is tartottam sokáig,nekem is veszélyesnek tűnik itt. Egyszer rácsavartam textilpelust,hogy ha megborul arra,akkor legalább a feje ne szakadjon be. Utána ahogy nőtt,levettem róla.

2023. szept. 26. 08:10
 26/32 A kérdező kommentje:

24

Nem hagytam magára, gondoltam azt a pár falatot amit amúgy magának szokott berakni a szájába és megeszi, addig kipakolom a mosogatógépet. Hát nem jött össze, viszont mostanában az a heppje hogy rá akar állni az ajtajára, én meg kb 2 másodpercenként veszem le a lábát, szóval már azt se tudom megcsinálni. Mindegy, tudtam hogy olyan túl sok gyakorlati tanácsot nem fogok tudni kapni mert ami volt azokat már kipróbáltam, max hagyom sírni. Köszönöm

2023. szept. 26. 11:32
 27/32 anonim ***** válasza:
Járóka esetleg addig olyan helyre,ahol rád lát? Vagy abba is sír?
2023. szept. 26. 12:08
 28/32 anonim ***** válasza:
68%
Igazság az,hogy ez ilyen kérdező jelenleg. Ma úgy indítottam el a mosógépet,hogy 4x átállította a programot például,de a végén megnyomhatta az indítás gombot és már is boldog volt.:D A tiszta ruhákat szétdobálta. A teregetőt majdnem felborította. A játék babakocsit elborította és ráesett. Nálunk rokonok hoztak egy kis babaszéket,de konkrétan elpakoltam,mert odatolta mindenhova felmászott rá és onnan még feljebb,pillanatra elnéztem már rajta állt. Még a gáztűzhelyhez is odatolta. Tegnap a szőnyegen is sikerült felbuknia mellettem és fejre esnie. A múltkor a legbiztonságosabb kis szekrényénél is odacsukta az ujját félig, éppen odanyúltam. Szerintem ezek ellen nincsenek nagy tanácsok.:( kis örökmozgók.
2023. szept. 26. 12:14
 29/32 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, a mosogatógép ajtajára való raallas ellen pl pont hogy tökéletes megoldás a gyerek zár. Én a dmben vettem, pár száz forintért. A sutőajton is van, a szekrényeket is, melyeket nem szabad nyitogatnia. Ezzel meg is van oldva.

Az elöltöltős mosógépet nekem is szereti nyomkodni, hiába van rajta gyerekzár, a programot, hőfokot nem tudja atallitani, de kikapcsolni ki tudja, épp ezért én a ketreces jarókát (vagy mi az) oda szoktam tolni, azt nem tudja elmozditani. Vagy állítsd be a mosást alvasidore.

2023. szept. 26. 13:44
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha sír, sír. Most nem fogok mindent otthagyni, csak mert ő sír. Beszélek hozzá, mellettem van, és közben főzöm pl az eébédet.

Ha mindig félredobnám, ami a kezemben van, amikor sírni kezd, egyórám nem volna semmire :D

2023. szept. 29. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!