Hogy tartjátok rendbe a lakást ilyen szigorú szabályok között?
Hát az én gyerekem kicsit hiperaktív, nemhogy nyugodt, 1 percet sem képes merülni nyugalomban. De akkor is bevonom és csinálom vele a dolgokat, mást nem tudok.
De nem tudom, nem értem, nekünk is van függönyünk, sosem jutott eszembe, hogy figyelni kéne rá :D A fiókfogantyút sem, nem értem, mi a baj vele, kipakolja az edényeket, aztán legalább elvan velük.
A főzést tedd az alvásidejére vagy főzz meg vasárnap 3 napra előre, mikor a férjem vigyáz rá (én ezt csinálom most 2 gyerek mellett), akkor hét közben már csak egyszer kell főzni.
"Jó nektek hogy ilyen nyugis gyereketek van :)"
Nem, nincsen nyugis gyerekunk, a gyerekek 90 %-a ilyen, a tobbi meg beteg. Mert a beteg gyerek viselkedik ugy, hogy nem akarja felfedezni a vilagot.
Fuggony ? Fiok foganytu? Mit csinal a fuggonnyel ?? Miert kene figelni a fuggonyt ?
Itt veled van a baj, gondolkodj el.
Az evés melletti főzést pl úgy értem,hogy melette ülök és addig felvágom a zöldségeket pl., míg ő elnyammogja az almát,kiflit. De rálátok még is közvetlenül. Nem akkor fogok rántott húst készíteni nyilván,az nem is menne mellette nekem se,de egy brokkolis csirkemellhez sok mindent nem kell azért. :D
Amúgy a függönyt megértem, nálunk a földig érőbe csavarodik, én felhajtom,hogy ne érje el. Ezzel nálunk meg van oldva. Lehet később könnyebb lesz kérdező. Amúgy a fióknál én is tartottam sokáig,nekem is veszélyesnek tűnik itt. Egyszer rácsavartam textilpelust,hogy ha megborul arra,akkor legalább a feje ne szakadjon be. Utána ahogy nőtt,levettem róla.
24
Nem hagytam magára, gondoltam azt a pár falatot amit amúgy magának szokott berakni a szájába és megeszi, addig kipakolom a mosogatógépet. Hát nem jött össze, viszont mostanában az a heppje hogy rá akar állni az ajtajára, én meg kb 2 másodpercenként veszem le a lábát, szóval már azt se tudom megcsinálni. Mindegy, tudtam hogy olyan túl sok gyakorlati tanácsot nem fogok tudni kapni mert ami volt azokat már kipróbáltam, max hagyom sírni. Köszönöm
Kérdező, a mosogatógép ajtajára való raallas ellen pl pont hogy tökéletes megoldás a gyerek zár. Én a dmben vettem, pár száz forintért. A sutőajton is van, a szekrényeket is, melyeket nem szabad nyitogatnia. Ezzel meg is van oldva.
Az elöltöltős mosógépet nekem is szereti nyomkodni, hiába van rajta gyerekzár, a programot, hőfokot nem tudja atallitani, de kikapcsolni ki tudja, épp ezért én a ketreces jarókát (vagy mi az) oda szoktam tolni, azt nem tudja elmozditani. Vagy állítsd be a mosást alvasidore.
Ha sír, sír. Most nem fogok mindent otthagyni, csak mert ő sír. Beszélek hozzá, mellettem van, és közben főzöm pl az eébédet.
Ha mindig félredobnám, ami a kezemben van, amikor sírni kezd, egyórám nem volna semmire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!