Ha egy anyuka a szabadidőt segítséggel oldja meg, miért elítélendő?
10 hónapos a kislányunk, nagyon szeretjük, viszont néha jó kicsit szusszanni, kikerülni az "anya üzemmódból".
Nem akartunk a férjemmel váltott műszakot, hogy ha ő megy valahová, én vagyok a babával és fordítva, mert így kettesben kb. sosem tudtunk volna lenni...
Nem éreztem gondnak, szégyennek, hogy lett egy bébiszitterünk.
Engem az a pár óra babázás nélkül teljesen feltölt, újult erővel térek vissza hozzá. Semmi hátrányát nem érezzük a mindennapjainkban.
Viszont itt néha olyanokat olvasok, hogy a szemem kiesik a helyéről pár válasznál...
Miért ennyire vörös posztó egyesek szemében az, ha valaki nem egyedül van a babával, a vele járó teendőkkel?
Ahogy láttam, mindegy, hogy ez akár nagyszülői segítség, vagy rokoni, vagy pedig bébiszitter. Ha van valaki, aki segít, akkor jó anya már biztos nem lehetsz.
Én nem láttam még itt olyat, hogy valaki elítéli, ha anyuka segítséget vesz igénybe alkalmanként.
Azt szokták leszólni inkább, aki folyton másra akarja bízni a gyereket, nem heti pl. 2 alkalommal, hanem naponta. Mondjuk ezt én se értem, ha két fél dolgozik, a gyerekhez meg heti 4-szor bébiszitter jár, mikor van együtt a család?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!