Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves korig...

Szerintetek hány éves korig egészséges legózni?

Figyelt kérdés
Robotokat, járműveket építeni és azokkal jeleneteket eljátszani.

2023. szept. 17. 11:15
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Pont azt akartam írni, mint a 30-as.

A 13 éves fiam a Lego Minestorm-ért van megőrülve, programozható legók és van nemzetközi szintű PROGRAMOZÓ és építő verseny is, LEGOSZUMÓ, ahol nemcsak jó konstrukciójú gépet kell tervezned, hanem harcolni is egymással, amelyik nem bírja a töréstesztet, kiesik.

Nagyon haszmnos alapot ad a térlátáshoz, konstrukciós gondolkodáshoz és a minestorm a python/sql alapokhoz is. Örülök, hogy a fiam oda van érte.

2023. szept. 18. 17:52
 42/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves hangvételű válaszokat. A programozás az szerintem picit más, mint ha valaki a lego robotokkal "babázik", jeleneteket játszik, hangokat kiadva. Nem tudom hány éves korig kéne ebből kinőni, de tippem szerint ez max kb. 10 éves korig oké. Nyilván ha egy felnőtt jatszik egy gyerekkel, az más.
2023. szept. 18. 19:51
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Rajzfilmeket is csinálnak felnőtteknek, valamint a legdrágább videójátékok is nekik készülnek, kizárólag játszási céllal. Azokhoz nem igen kell se építés, fantázia, nem fejleszt térlátást vagy kreativitást sem.

Mint a 39-esben írtam, a hangkiadással nem tudok azonosulni, de a többin ne akadj már fent!

2023. szept. 18. 20:35
 44/45 anonim válasza:
Nyugodtan legozz ameddig akarsz, akármennyi éves vagy ,énis kiöntöm az asztalra azt elkezdek mindenfélét építeni pedig már nem 10 éves vagyok. Gyűjtöm a figurákat készleteket alaplapokat stb. Ezalól a kivétel talán a duplo meg a friends azok valóban gyerekesek.
2023. okt. 23. 10:58
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Minden életkorban egészséges legózni. Az alkotás és a történetírás az egyik legörömtelibb elfoglaltság a világon és a Lego erre való.
2024. aug. 1. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!