Szerintetek hány éves korig egészséges legózni?
Figyelt kérdés
Robotokat, járműveket építeni és azokkal jeleneteket eljátszani.2023. szept. 17. 11:15
21/45 anonim válasza:
Mi duplozunk a fiammal ami kb 5 perc után úgy szokott történni,hogy én legozok ő meg mással jatszik.
Építenék.sima legoval is de mi meg duplonál tartunk.
Nem hiába mondja a reklám 0-99évesig
22/45 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy csinálják emberek, inkább abban kételkedek, hogy egészséges dolog-e.
(Pláne aki szobát épít hozzá.)
Mondjuk akár úgy is kérdezhettwm volba, hogy szerintetek hány éves korig egészséges robotokkal játszani.
2023. szept. 17. 13:28
23/45 anonim válasza:
Egy 10 éves fiú még lehet "kisfiú", aki tologatja a kirakott tűzoltóautót. Nekem még csak 8 évesem van, de nem számítógépezik, nincs egyéb virtuális játéka sem, legózni nagyon szeret és nemhogy a legót, még a duplót sem nőtte ki. Na de hatalmas a duplo készlet itthon és óriási építményeket csinál belőle, nem ragadt le a 3-4 éves kori szintjén.
24/45 anonim válasza:
Miért ne lenne egészséges? Egy hobbi basszus, mint a horgászat , a bélyeggyűjtés és hasonlók. Meglepően sok értelmes embernek vannak ilyen hobbijai. Vagy muszáj a tévé/tablet előtt tespedni egész nap meg dolgozni?
25/45 anonim válasza:
Igen kicsit fura egy 30 éves férfitöl mert olyan mintha játszana :D
De játszik is ez mar 12 eves kor fölött inkább hobby és szenvedély
26/45 anonim válasza:
31 éves vagyok, két gyerekes anya. Gyűjtöm a harry potter legokat, konkrétan megvan az összes. 🤷♀️ én bizony nagyon örülnék egy lego szobának, ahova az összes szettet ízlésesen ki lehetne rakni. Ha még vitrines szekrények lennének benne, az lenne a non plus ultra 🙈😂
27/45 anonim válasza:
A felnőttek nem játszanak robotokkal. Megépítik, és kiteszik a polcra. Pont úgy, mint a makettépítők.
28/45 anonim válasza:
3
Igen, szívesen lehózkm
Sógoroméknal nincs gyerek
47 éevsen legoznak
29/45 anonim válasza:
Tudod te mekkora érték egy lego gyűjtemény? Öcsémnek a mai napig megvan az összes, amit eddig kapott, milliós tétel. Most a 33. szülinapjára is legot kapott.
30/45 anonim válasza:
"felnőttek nem játszanak robotokkal. Megépítik, és kiteszik a polcra."
Egy fenét! 🤣
Lego robotika, keress rá!
Konkrétan programozás lego alapokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!