A főnököm 38 éves, pont a múltkor mondta, hogy nagyon várja a Karácsonyt, mert vett egy szuper legókészletet a gyerekeknek, és nagyon várja, hogy végre kipróbálhassa.
2023. szept. 17. 16:27
32/45 anonim válasza:
Akármeddig normális.
2023. szept. 17. 16:33
33/45 anonim válasza:
Elhalálozás utániban már semmiképpen. Előtte meg miért ne lenne az?
2023. szept. 17. 19:19
34/45 anonim válasza:
Tudod, mi az egészségtelen? Egyrészt például a Legót gyerekjátéknak tartani, de főleg a kamaszokat és felnőtteket lenézni emiatt.
2023. szept. 17. 19:28
35/45 anonim válasza:
"Szerinted a 18+ korosztálynak való Legot nem veszi senki, csak viccből gyártják?"
azokat is megépíthetik évekkel fiatalabbak is, éppen azért 18+, hogy jelezzék, (elsősorban) felnőtteknek szánják, de sajnos még így sem értik sokan...
2023. szept. 17. 19:34
36/45 anonim válasza:
"kételkedek, hogy egészséges dolog-e.
(Pláne aki szobát épít hozzá"
Gondolom nem építette, hanem előtte is a ház része volt. De dobja be a ruhásszekrénybe, vagy mi? Hogy lehet ilyen dolgon feszülten fennakadni?
2023. szept. 17. 19:37
37/45 anonim válasza:
"fura egy 30 éves férfitöl mert olyan mintha játszana :D"
Olyan mintha? De a videójátékokat sem gyerekeknek gyártják ám!
2023. szept. 17. 19:40
38/45 anonim válasza:
A lego robotika sem játék kategória.
2023. szept. 17. 21:12
39/45 anonim válasza:
Ha "csak" a játékkal van bajod...
Én nem szoktam brümmögni a járművekkel, de gyerekkoromban sem brümmögtem, hiszem a járművel játszottam, nem azt, hogy én vagyok jármű.
De a minifigurákat "jelenetekbe" állítani, átrendezni, vagy a nagyobb objektumokat mozgatni, átélni az érzést szerintem felnőttként sem probléma.
Ha utóbbit például Technic szetteknél értjük, még ha kiállítási tárgyak is, nem hiába rakják teli funkciókkal.
2023. szept. 17. 22:06
40/45 anonim válasza:
Akármeddig, vagy te felvetted a felnőttsapkát 10 évesen, hogy na mától én felhagyok a gyerekes dolgokkal és csak felnőtt dolgokkal foglalkozok? Van aki legózik, van aki modellez, van aki puzzle-t rak ki, van aki társasozik, sőt még az is ide tartozik aki munka után videójátékozik. Sőt, a te szemszögedből még a könyv olvasás is felesleges, hisz semmi köze a valósághoz, akik azt csinálják egy illúzióba menekülnek ahelyett hogy az adóbevallást töltögetnék? Én a fentiek közül mindet csinálom, kivéve az adóbevallást, akkor nem is vagyok normális felnőtt? A legjobb időtöltések, és alig várom hogy a saját gyerekemmel is legózhassak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!