Miért csinál valaki gyereket a bizonytalan jövőbe?
Sajnos nem egyedi eset, megannyi ugyanilyet látok a környezetemben. Huszonéves párok, egyikük sem keres jól mondhatni hogy éppen hogy hónapról hónapra élnek, mégis már fiatalon összehoznak egy-két gyereket.
Egyszóval: miért? Mikor bizonytalan a jövő, kettejüknek is szűkös a megélhetés miért szeretnének még egy gyereket is mellé?
Azért, mert lehet, hogy ami számodra "nem keres jól" az nekik megfelelő.
Azért,mert szeretnének, mert így érzik teljesnek az életüket.
Azért mert őnekik nem gond felnevelni,jut rá.mindenkinek mások az igényeik.
Ami neked kevés másnak pont elég
Mert a gyerek nem luxus háziállat.
Szeretetre és támogatásra van szüksége, a legértékesebb dolgok, amiket a szülei adhatnak neki, messze nem pénzkérdés.
Nem csak a drága magániskola meg a dubaji nyaralás töltheti meg az életét értékekkel.
Mert nem akartak vén fejjel szülni, inkább előbb bevállalták, mert így könnyebben megérthetik és fiatalos abban nevelhetik őket.
30 év fölött (ha addig még nem szült a nő), már olyan nagy a generációs szakadék, hogy szülőnek és gyereknek is kínszenvedés.
Tapasztalatból mondom.
Nálunk fogalmásgátlóval csúszott be. Mindig is szerettem a gyerekeket sőt tanárnő akartam lenni.
Volt/van egy szerelmem akivel 3 éve szerelmesek voltunk. A szerelmünk napról napra erősebb lett az az igazi láng van közöttünk szerelembe idegeltük egymást. Neki se anyja se apja senkije nem volt vágyott szintén egy családra. Az én családom sem nevezhető családnak ezért a legnagyobb ajándék az élettől egy gyerek volt. Alkalmi melom volt szóval csedet nem katam de csak fél évig kellett meghúznunk a nadrágszíjat mert miután extra gyedet kaptunk minden helyre jött.
Örülök hogy ezért a fél évért nem vetettem el a gyereket. Amúgy mi a párom fizujából kijöttünk. Jó épphogy de kijöttünk, sok túlóra és éjszakás de meglehet oldani.
Egy gyerekhez nem pénz kell hanem szeretet türelem megértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!