Nyugodt szívvel vállalnátok gyereket ebben a (háborús/bizonytalan) helyzetben?
Nekünk már úton van,sok hónap várakozás után decemberben teszteltem pozitívat.
Ha még nem lennék terhes őszintén nem tudom mit döntenék,évekkel biztos nem tolnánk,de 1 hónapot lehet várnék milyen irányba mennek a dolgok.
Én igen. Tudom, most azt fogjátok mondani, hogy könnyű a fotelből pofázni békés környezetben. De ha most szeretnék babát, akkor simán belevágnék.
Én a Vajdaságban nőttem fel, anyukám pedig akkor várta a testvéremet, amikor a balkáni háborút még Magyarország déli részén is hallani lehetett, amikor a szerbek bombát dobtak Magyarországra is (91 ősze)
Sosem pánikoltak be a szüleim, sőt, rövidesen született még egy testvérem, szintén a háború alatt.
Tervezett, várt gyerekek voltak. Inkább vagyok ilyen, mintsem kössem fel magam csak azért, mert háború van a szomszédban.
Haboruk mindig vannak, jo, ez most kozel van hozzank, de ha megnezed Szomaliaban 30 eve haboru van, Afganisztanban is mi van.
Nem nalunk van haboru.
Egyebkent meg nem tudom milyen idos vagy, de a mostani 40-50 evesek nagyszulei (koztuk az enyemek is ) haboruban szultek ( masodik Vilaghaboru), mamam is ket gyereket, ha nem tette volna most nem irnek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!