Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet átvészelni a...

Hogy lehet átvészelni a bizonytalan heteket?

Figyelt kérdés

Az első pár hétre gondolok amíg az orvos nem erősíti meg hogy van baba de a teszt már -pozitív

A terhességek 1/4e elhal elvileg

Ami 4 millió terhességből ugye 1 millió

Ami szerintem rohadt sok

Idegőrlő várakozni amikor azt se tudni h tényleg létezik e még

És a tünetek is fenn maradnak elvileg akkor is ha nincs baba

2021. szept. 17. 14:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív gondolkodással. Én azt mondtam magamnak, hogy ezt a gyereket úgy kell majd kilakoltatni belőlem. Nem lesz itt semmi vetélés meg koraszülés. Mondjuk bejött, mert császározni kellett végül, szóval a kilakoltatás stimmelt.
2021. szept. 17. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg tegnap töltöttem a 6. hetet. Hétfőn lassan felhívok egy orvost.

Hogy lehet átvészelni? Mint minden mást, élem tovább az életem, szedem a vitamint és igyekszem pihenni meg rendesen enni. Ezen kívül úgy sem tudok mást tenni, a természettel nem lehet harcolni.

2021. szept. 17. 14:49
 3/16 anonim ***** válasza:

"Ami 4 millió terhességből ugye 1 millió"

Igaz, ám 4 milliárdból 1 milliárd, míg 4-ből csak egy.

Ha nem milliókkal dobálózol, rögtön kevesebbnek tűnik.

.

AKARNI KELL, hogy sikerüljön, a sikertelenség eszedbe se jusson.

Az idegeskedésed már akkor ártalmas s kicsinek!

2021. szept. 17. 15:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Bízni kell, hogy te a 75%-ba tartozol és nem sokat agyalni. Segít ha lefoglalod magad és megpróbálod elterelni a gondolataid. Semmit nem tehetsz most, de bízz benne, beszélgess hozzá. Kitartás!
2021. szept. 17. 15:29
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát biztos nem. Így hogy valószínűséget számolok. Az egész anyaság várakozás és bizonytalanság. Bízz és ne agyalj, ennyi a jó tanácsom :)
2021. szept. 17. 15:37
 6/16 A kérdező kommentje:

Van jelentősége annak ha az ember sokat dolgozik és nem pihen helyette? Bűntudatom van h dolgoznom kell hiszen még korai bejelenteni a főnöknek és elmenni táppénzre

És azon aggódom ez befolyásolja a dolgokat

Első babam nehéz de próbálok a jó dolgokra koncentrálni.

2021. szept. 17. 15:41
 7/16 anonim ***** válasza:

Szerintem bízni kell és élni tovább az életet. Nem lehet rettegésben élni, mert bevonzza az ember a bajt. Én napközben pörgök, így sok esetben eszembe sem jut. Egyszer-egyszer gondolok rá pozitívan, hogy de jó lesz a kezemben tartani, vagy akár hogy de jó lesz ha már nem kell bejönni dolgozni, mert babázhatok végre.

Lehet kettyós vagyok, de esti rutinom, hogy szoktam vele beszélgetni pár mondatot. A hasamra teszem a kezem, megpihenek és elmondom, hogy remélem, hogy egészséges és velünk marad, de legyen minden úgy, ahogy ő akarja.

Vigyázz magadra, a többi adja magát. Úgysem tudod megakadályozni, hogy probléma legyen, hogyha lenni akar, de ha elfogadod, hogy oka van annak, hogy ez történt, akkor szerintem könnyebb az egész. Lehet, hogy beteg lett volna és az "erőszakkal" megtartása az egész életedre kihatással lenne, nem feltétlenül pozitív értelemben. Ha elmegy, annak oka van.

Én így tudom elviselni és elfogadni, hogy bár nagyon nem szeretném, ha így történne, azért benne van a pakliban.

2021. szept. 17. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit dolgozol. Ha nem kell nehezet emelni, vegyi anyagokkal dolgozni stb., és nem túlságosan stresszes akkor szerintem sokkal jobb ha dolgozol és lefoglalod magad. Szerintem, ha egészségetek engedi, a munka meg a tevékeny élet jó hatással van rátok. Persze azért csak óvatosan, de a lényeget érted :)
2021. szept. 17. 15:49
 9/16 A kérdező kommentje:
Adminisztralok csak irodában szerencsére fizikailag nem terhel annyira meg. Bár a mentális munka is egy idő után fizikailag is megterhelő tud lenni főleg most amikor sokkal fáradtabb vagyok. De jó olvasni hogy más is dolgozik :)
2021. szept. 17. 15:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az utolsó pillanatig belefér. :) Ha az ember emel, gépsor mellett ácsorog, kasszában áll, az kérdésesebb.
2021. szept. 17. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!