Hogy lehet átvészelni a bizonytalan heteket?
Az első pár hétre gondolok amíg az orvos nem erősíti meg hogy van baba de a teszt már -pozitív
A terhességek 1/4e elhal elvileg
Ami 4 millió terhességből ugye 1 millió
Ami szerintem rohadt sok
Idegőrlő várakozni amikor azt se tudni h tényleg létezik e még
És a tünetek is fenn maradnak elvileg akkor is ha nincs baba
Kedves 3-as!
"4-ből csak egy" - nem tudom belegondoltál-e egyáltalán, hogy mi lenne ha az az egy pont a te babád lenne? CSAK egy, de olyan kín, mintha a lelkedet tépnék ki belőled!
A kérdezőnek válaszolva, pedig csak azt tudom mondani, hogy pozitivitással kell hozzáállni, próbáld elterelni a figyelmed, ha pedig munka után hazamész pihenj minél többet, gondolom a leendő apuka megérti és segít amiben csak tud. Nehéz kivárni, míg végre láthatod a kis pöttyöcskét és hallhatod a szívét, de megéri. Gondolj bele 40 hét! hát még azt végigvárni 😄 Én még csak a 14.hetet töltöttem be, de a férjem már nem bír magával, hogy mikor születik már meg 😊
Több milliárd nőnek sikerült már, te sem fogsz belehalni. Ha ez a terhesség nem sikerül, akkor sem dől össze a világ.
Ha gyereket akarsz erősödj meg egy kicsit lelkileg, mert így nehéz lesz gyereket nevelni.
Figyelj, mindig gondolja arra, hogy
-van aki nem az első babáját várja, szóval a házimunka, élet nem vezet automatikusan vetéléshez. 10-12 kilóig simán emelhetsz is, persze nem most kell levinni egy mosógépet az emeletről, de nem kell amőbának állni. De a nagyobb gyereket is el kellene látni ha a másodikat várnád pl.
- a korai vetélés általában természetes szelekció, ha elmegy, vagy beteg lenne, vagy később halna el, ami mégrosszabb
- irodai munkát 36 hétig is lehet csinálni, nem hiszem hogy lenne annál kímélőbb munkakör.
Pl én szupermarketben dolgoztam, ugyanúgy pakoltam a húsokat, liszt, zsugor vizek, stb. Megbeszéltük a babával, hogy ezt ki kell bírnia, 8. Hét után csak kasszáztam, de ott is kell huzkodni ezt-azt, meg ugye enyém volt a takarítás.. 24. Hétig dolgoztam mert kellett volna tüdőszűrő az alkalmasságihoz.
Az első 12 hétben én is rohadt álmos volt mindig, de hát ez van, legalább nem hánytam. 😆
Át kell vészelni...mindenki keresztül megy ezen. Amúgy ha ez megnyugtat, nem csak az első pár hét a bizonytalan... 🙃
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó előtti már babát varok nincs min gondolkodni.
Világ életemben hipochonder voltam sajnos nehéz ezzel együtt élni de ez nem úgy működik h majd pár év múlva elmúlik és könnyebb lesz a baba varas :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!