Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet átvészelni a...

Hogy lehet átvészelni a bizonytalan heteket?

Figyelt kérdés

Az első pár hétre gondolok amíg az orvos nem erősíti meg hogy van baba de a teszt már -pozitív

A terhességek 1/4e elhal elvileg

Ami 4 millió terhességből ugye 1 millió

Ami szerintem rohadt sok

Idegőrlő várakozni amikor azt se tudni h tényleg létezik e még

És a tünetek is fenn maradnak elvileg akkor is ha nincs baba

2021. szept. 17. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

Kedves 3-as!

"4-ből csak egy" - nem tudom belegondoltál-e egyáltalán, hogy mi lenne ha az az egy pont a te babád lenne? CSAK egy, de olyan kín, mintha a lelkedet tépnék ki belőled!

A kérdezőnek válaszolva, pedig csak azt tudom mondani, hogy pozitivitással kell hozzáállni, próbáld elterelni a figyelmed, ha pedig munka után hazamész pihenj minél többet, gondolom a leendő apuka megérti és segít amiben csak tud. Nehéz kivárni, míg végre láthatod a kis pöttyöcskét és hallhatod a szívét, de megéri. Gondolj bele 40 hét! hát még azt végigvárni 😄 Én még csak a 14.hetet töltöttem be, de a férjem már nem bír magával, hogy mikor születik már meg 😊

2021. szept. 17. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Ugy kell csinálni hoyg eltereled gondolataidat nem stresszel ugy csinálsz mindent,mint ha nem lennél terhes.Gratulálok a babához
2021. szept. 17. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező abba ne hagyd a munkát, mert be fogsz csavarodni ha egész nap otthon leszel a gondolataiddal egyedül. A munka struktúrát ad, ami megtart. Én a felétől itthon voltam, annyi időm volt mint a fene, mindenféle baromságot kitaláltam. Mehettem is pszichológushoz. Bár ha ennyire rettegsz most, lehet neked is kellene. Mert most azon rettegsz hogy megmaradjon, 12 hét után hogy nehogy beteg legyen, 20 hét után hogy nehogy koraszülött. Megfogod keseríteni a babavárást. Ha nem tudod elengedni a stresszt keress szakmai segítséget! Nem vagy egyedül, sokan járunk/jártunk a helyedben. Nyugi!
2021. szept. 17. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Több milliárd nőnek sikerült már, te sem fogsz belehalni. Ha ez a terhesség nem sikerül, akkor sem dől össze a világ.

Ha gyereket akarsz erősödj meg egy kicsit lelkileg, mert így nehéz lesz gyereket nevelni.

2021. szept. 17. 17:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, mindig gondolja arra, hogy

-van aki nem az első babáját várja, szóval a házimunka, élet nem vezet automatikusan vetéléshez. 10-12 kilóig simán emelhetsz is, persze nem most kell levinni egy mosógépet az emeletről, de nem kell amőbának állni. De a nagyobb gyereket is el kellene látni ha a másodikat várnád pl.

- a korai vetélés általában természetes szelekció, ha elmegy, vagy beteg lenne, vagy később halna el, ami mégrosszabb

- irodai munkát 36 hétig is lehet csinálni, nem hiszem hogy lenne annál kímélőbb munkakör.

Pl én szupermarketben dolgoztam, ugyanúgy pakoltam a húsokat, liszt, zsugor vizek, stb. Megbeszéltük a babával, hogy ezt ki kell bírnia, 8. Hét után csak kasszáztam, de ott is kell huzkodni ezt-azt, meg ugye enyém volt a takarítás.. 24. Hétig dolgoztam mert kellett volna tüdőszűrő az alkalmasságihoz.

Az első 12 hétben én is rohadt álmos volt mindig, de hát ez van, legalább nem hánytam. 😆

Át kell vészelni...mindenki keresztül megy ezen. Amúgy ha ez megnyugtat, nem csak az első pár hét a bizonytalan... 🙃

2021. szept. 17. 17:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Utolsó előtti már babát varok nincs min gondolkodni.

Világ életemben hipochonder voltam sajnos nehéz ezzel együtt élni de ez nem úgy működik h majd pár év múlva elmúlik és könnyebb lesz a baba varas :/

2021. szept. 17. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!