Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy bírtátok/bírjátok ezt...

Ti hogy bírtátok/bírjátok ezt a bizonytalanságot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vannak pozitív tesztjeim. Jövő héten megyek orvoshoz. Alig vannak tüneteim, amik vannak azt meg nem biztos, hogy a terhesség okozza. Néha hányinger, de kaja után főleg. Ez lehet a terhességtől? (Bár gondolom ezt annyira nem lehet megmondani.)

Ti hogyan viseltétek ezt a bizonytalanságot? Én aggódom túl a dolgokat? Nincs semmo vérzésem, barnázásom, görcseim, mégis aggódok állandoan.

2020. máj. 2. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Első gyermekkemmel nem volt semmi tünetem csak a pozi teszt. Pár hónapja volt egy méhen kívüli nagyon fájt a mellem, borzasztóan. Megint van pozi tesztem de megint nincs semmi. Én is jövő héten megyek orvoshoz, remélem jó helyen van. 😊
2020. máj. 2. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz lelkiállapothoz vezet, ha generálod magadnak a problémákat. Próbálj hátradőlni és élvezni a tudatot, hogy terhes vagy. A teszt pozitív. Sajnos azt kell mondjam, ebben a lelkiállapotban jövő héten menni orvoshoz nem jó ötlet, csak rontani fog a helyzeten, mert még nem lesz szívhang. Mivel semmi bajod, se vérzés, se görcs, én azt javasolnám, hogy tetesd át ezt az időpontot a betöltött 7. hét utánra. Még a kevésbé aggódósakat is megviseli, hogyha pl 6. hetet betöltvén elmegy az ember egy ultrahangra, ahol azt mondják, hát, van ott valami, de a terhesség megállapításához szívhang kell, 2 hét múlva tessék visszajönni... na, az a két hét, az kemény. Ha betöltött 7. hét után mész, lesz már szívhang.
2020. máj. 2. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Már 10napja késik. Nem ma csináltam pozi tesztet. Már hívtam az orvost is, ő tanácsolta a jövő hetet.
2020. máj. 2. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem aggódtam, nem volt semmi tünetem
2020. máj. 2. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most kivagy, nagyon hosszú lesz ez a 9 hónap. Gondolj arra, hogy amíg nem vérzel, nincs baj.
2020. máj. 2. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Ne stresszelj! Nem tesz jót a babának. Nyugodj le, örülj a babának, és azért várd a vizsgálatokat, hogy lásd a picit, ne a stressz miatt.

És ne olvass semmi h*lyeséget itt, nem tesz jót neked, hidd el! Foglald le magad valami jó dologgal.

Nekem első hányás 7 hetesen volt, előtte pár napig csak hányinger. Minden terhesség más, meg fogsz majd nyugodninte is. :)

2020. máj. 3. 00:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt mit bírni. El sem tudtam képzelni, hogy bármi baj legyen, csendben örültem a titkomnak a férjemmel együtt. Probléma és tünetmentes várandósságaim voltak. 😊
2020. máj. 3. 03:05
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Min aggódsz? Azért mert nem hánysz? Úristen, így nehéz lesz..nyugi
2020. máj. 3. 07:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a többiekhez.

Próbálj meg nem aggódni.

Pihenj, szedj folsavat, vitaminokat.

Befolyásolni ùgysem tudod a dolgokat és hosszú lesz a 9 hónap, ha végig aggódod. Márpedig a várandóságot szinte végig lehetne izgulni, bizonyosság arra, h. minden ok csak a szülés után lesz.

2020. máj. 3. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!