Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te, aki nem szerettél volna...

Te, aki nem szerettél volna gyereket vállalni, vagy bizonytalan voltál, de mégis lett gyereked, hogy érzed magad az új szituációban?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 12:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Imádom a lányomat, sokáig szerettem volna neki kistesót :)
2021. dec. 6. 13:04
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Egy darabig egész jó volt, aztán ahogy teltek az évek rájöttem, hogy óriási nagy hiba volt
2021. dec. 6. 13:49
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Imádom a kisfiamat, a legjobban dolog, hogy van, de az apját tiszta szívből utálom.

Ő akarta a gyereket, én is "hibás" vagyok, mert nem védekeztünk egy alkalommal és egyből összejött. Aztán terhesség alatt tudtam meg, hogy én csak fogjuk rá, hogy a barátnője vagyok és csak azért van velem, mert másnak nem kellett.

2021. dec. 6. 14:52
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kettes, megkérdezhetem a miértjét?
2021. dec. 6. 17:08
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Én nagyon bepánikoltam amikor becsúszott az első kisfiam. De annyira jól alakult, hogy már 3 gyermekünk is van :) Minket jó irányba változtatott ez az új szituáció a férjemmel is jobb a kapcsolatunk és Mi is jobb emberekké váltunk a gyermekeink mellett. Ha ezt tudom előbb vállaltam volna , pedig soha nem akartam gyereket előtte.
2021. dec. 27. 20:49
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Sok sok év együttélés után jött a fiunk, úgymond "becsúszott". Ijesztő volt az elején, de most már egyáltalán nem bánom (4 éves), sőt bár hamarabb lett volna. A másodikat most tervezzük.
2021. dec. 27. 21:22
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

En is megbantam, tudtam hogy nem nekem valo megis "rabeszeltem magam" a ferjem miatt. Magamnak koszonhetem nem hibaztatok senkit de attol meg megbantam. Egy dolog miatt vagyok nyugodt hogy nem hitegetem magam es ha rosszul fogom csinalni legalabb csak egy gyereknek cseszem el az eletet. Bar probalom jol csinalni. A feltetlen szeretet a reszerol... ez visz tovabb. Ha nincs gyereked ezt az onzetlen szeretetet nem fogod megtapasztalni. DE nem leszel boldogtalanabb mint egy gyerekes anyuka. Szamos mas boldog pillanat van az eletben! Nem lehet rangsorolni.

Rengeteget gondolkodtam ezen hogy mikor kellett volna maskent csinalni hol volt az a fordulopont ahol a dontes visszafordithatatlan volt. De nincs, azert nincs mert van aki nem akar sokaig aztan megis tobb gyereket szul es boldog. NEM tudhatod te hogy fogsz reagalni mert ezt nem lehet elkepzelni. 50-50%.

2021. dec. 27. 21:33
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

Most jól jött nekem ez a kérdés 😅

Nekünk 2 gyerekünk van. Imádjuk szeretjük őket. Mind a kettőt terveztük. Nem volt bennem olyan nagy bizonytalanság ,vagy félsz mint most. Mivel fontolóra vettük a harmadik babát.

Nagyon bizonytalan vagyok .

Pedig az anyagiak megvannak hozzá. Ház is ,autó is . Minden is..

Mégis sokkal jobban félek tőle ,mint az első kettőtől.

2021. dec. 28. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
97%
8 ha felsz tole miert szeretnel harmadikat? Hiszen van mar ketto. Nem akarok erzeketlennek tunni de mashogy nem tudom megfogalmazni ezt a kerdest 😅
2021. dec. 29. 10:28
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

9es.

Leginkább a komplikációk miatt félek. Attól ,hogy császároznak.

Ahogy öregszem ,úgy leszek egyre parásabb.

Azért vágyom rá ,mert imádtam minden egyes percèt, a várandósságnak ,a szülésnek. A gyermekágyi időszaknak.

A babás korszak.. Azt ahogyan cseperednek fel ,ahogyan feljődnek, tanulnak .. kislányom 7 éves elmúlt. Az iskolás időszak. Egyszóval szerencsèsnek érezném magam ha ezt mèg egyszer át èlhetnèm. Úgy érzem ,ez a szakasz az életemben nem zárult mèg le. ☺️

De mivel itt van 2 gyerek akiket fel kell ,hogy neveljek.. 100x jobban át kell mindent gondolni.

2022. jan. 4. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!