Szerintetek érdemes vállalni ebben a bizonytalan jövőben gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 15:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
63 szavazat
1/16 anonim válasza:
Egy szülő nem azért vállal gyereket, mert érdemes.
Hanem azért mert úgy érzi képes normális körülmények között felnevelni és vágyik rá.
Mindig lesz olyan körülmény, ami lehet kifogás.
2/16 anonim válasza:
Nem érdemes vállalni gyereket vállalni.
3/16 anonim válasza:
Mi is bevállaltuk a 2.babát.Természetes,hogy aggódsz.Én is félek,de felesleges várni.Lehet pár év múlva még rosszabb lesz a helyzet...Ha vágytok a babára és normális körülményeket tudtok neki biztosítani én nem várnék a helyedbe.🙂
4/16 anonim válasza:
Fu ezt a kérdést ugyanazt teszi fel kétnaponta? Nem kötelező szaporodni, aki nem akar ne tegye. Aki meg akar úgyis fog, nem ezen múlik, nem fogtok a süket érveitekkel senkit gyermektelenségre kényszeríteni. Ez van, sajnálom ha nem tetszik. Hagyjuk már ezt a témát.
6/16 anonim válasza:
A vilag egyre szarabb lesz, ez teny.
Minden egyre egeszsegtelenebb lesz. Kb semmiben nem bizhatsz meg, mert a pénzért barmit belehazudnak a kepedbe (vegyszerek, gyógyszerek, egeszsegugy, stb stb)
Ezek tenyeben kell donteni.
Nem csak a mostani valsag az ami miatt felni lehet. Az mar csak hab a tortan..
Nekem van 2 gyönyörű gyermekem, a mindeneim. De nem vagyok nyugod, hogy mégis milyen jovo var rajuk.
7/16 anonim válasza:
6.
Komolyan nem tudom miről beszélsz? Jártál te történelem órára?😅
8/16 anonim válasza:
Persze.
Anno háborús időkben is születtek gyerekek. Máskülönben nem irkalnank itt.
9/16 anonim válasza:
Igen egyre rosszabb a világ. Bezzeg a világháborúk idején, meg az 50-es években micsoda buli volt a gyerekvállalás 🤦♀️ Sosem volt még ilyen jó és biztonságos emberként a Földön élni és ez akkor is így van, ha engem is aggaszt a klímaváltozás és a következményei.
10/16 anonim válasza:
De a világháborúk idején nem volt tudatos családtervezés, csak keféltek eszetlenül, aztán jött a gyerek (igaz, sokan még ma is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!