15hós a kislányom. Szeretnék kistestvért. Mikor érdemes belevágni? Kis korkülönbséget szeretnénk. Ti mikor vágnátok bele? Bizonytalan vagyok.
hát ha kis korkülönbséget szeretnél akkor mondjuk most :)
nem rég volt egy kérdés ki szerint mi a kis korkülönbség, én azt válaszoltam, hogy 3 év alatt belefér, de a többség két évet írt...
mi amúgy 12 hónapos korában kezdtünk el próbálkozni a babámnak, de 5 hónap kellett mire összejött pedig LH teszteztünk és hőmérőztünk - ezt is kalkuláld bele. Így 2 év 2 hónap lesz köztük.
Amikor elég erőt és energiát érzel hozzá.
Próbálj beleképzelni most a mindennapjaidba egy csecsemőt. Ha okésnak látod akkor rajta, ha nem akkor még várjatok.
Köszönöm a válaszokat!
Igen 4es! Kérlek mond el,hogy milyen pózban!! Légyszi!!!! De jó részletesen ám! :))
5ös! Igen folyton ezt teszem! Elképzelem! Hol belefér egy kis baba hol pedig nem! Erre írtam,hogy bizonytalan vagyok!
Mindenkinek köszi a választ! Különösen a 4esnek,bár csak félig mert várom a további válaszát,hogy miként is.... :P
Mi ugyanìgy voltunk,h kis korkülönbsèget szerettünk volna. Nyáron mèg elmentünk kirándulni,h egy utolsót pihenjünk 3ban ès utánna vágtunk bele. Ekkor volt 18 hòs a lányunk. A tesò a 3.hònapban fogant , ìgy 2ev 5 hònap lesz a lányok közt.
Ha nincs semmi akadálya èn belevágnèk,mert nembiztos,hogy mindjárt összejön.
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!