Hepatitisz és Szifilisz vérvételre hová érdemes menni a XIII. kerületben? Mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
A nőgyógyász előírta terhességgel kapcsolatban, de ez mindenhol fizetős. A háziorvos nem tudta felírni. Kötelező ez?2016. febr. 26. 14:06
1/7 anonim válasza:
ÉN a 17. kerületben lakom és nekem a nőgyógyász adott beutalót rá és nem volt fizetős. Az ottani sztk-ban vették le a vért.
2/7 A kérdező kommentje:
Az itteni SZTK-ban csak a hepatitiszt nézik meg sajnos. A szifiliszt nem lehet kérni.
2016. febr. 26. 14:26
3/7 anonim válasza:
igen, kötelező és ingyenes! kell hozzá a kiskönyved és a háziorvosod!
a kiskönyved 13. oldalát firkálja alá a háziorvos, az maga a beutaló és ezzel lesz ingyenes.
nem tudom, én másik kerületi vagyok, de nem a margitba tartozol? mert akkor ott a terhesgondozóba kell menned, nem sztk-ba, hanem a területileg illetékes kórház terhesgondozójába ;)
4/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudom meg,hogy melyik kórházba tartozom?
2016. febr. 26. 17:31
5/7 anonim válasza:
passz, hívd fel a védőnődet, ő megmondja :) mikor kiadta a kiskönyvet nem mondta?
6/7 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek még csak a kiskönyvemért. Majd megkérdez.
2016. febr. 26. 18:48
7/7 anonim válasza:
jajj hát akkor ne kattogj ezen :)
a védőnő megmondja hova menj. de első körben a háziorvoshoz kell menni, akkor lesz beutaló a kiskönyv 13. oldalából ha lepecsételi. utána meg nem kell többet menned beutalókért, ott minden vizsgálat le van írva, héttel és csak a kiskönyvedet kell majd bemutatnod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!