Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni? Február 26 vagy 27-én kell megjönnie a menstruációmnak. X-Epil terhességi tesztet vettem. Ez mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Elvileg február 12-13-án lehetett ovulációm
és mi a férjemmel együtt voltunk7-én, 8, 9,11,és 12-én.
Van esély így a terhességre?
2016. febr. 23. 08:03
1/16 anonim válasza:
Ha nem jön meg 3 nap múlva csinálhatsz tesztet :) én is xepillel csináltam.megbízható
3/16 anonim válasza:
Szombat vagy vasárnap reggeli első vizelettel.
Persze, hogy van esély. Az x-epil megbízható teszt.
4/16 anonim válasza:
Ráérsz majd 30-án is. Teljesen értelmetlen hamarabb tesztelgetni.
5/16 anonim válasza:
én már a kimaradó reggelen csinálnék. x-epil az jó erre. ha negatív, akkor meg másnap ismételnék.
(mi mindkétszer így teszteltünk, amikor terhes voltam, és ez nem túl görcsös, de elég control freak megoldás volt a mi ízlésünkhöz:))
6/16 anonim válasza:
Én akkor tesztelnék, ha már késett 2-3 napot. Annál hamarabb totál felesleges.
7/16 anonim válasza:
Már ha egyébként pontos a menstruációd. Nekem mindig 28 napos, kb. évente egyszer késik, ha volt esetleg valami komolyabb megbetegedésem, de ennyi. Ezesetben, akkor tesztelnék, ha késett 2-3 napot.
8/16 anonim válasza:
Nekem az X-epil csak 6 nap késés után mutatta ki egyértelműen. Márciusig várnék, bár tudom, hogy nehéz.
32 hkm
9/16 anonim válasza:
Nekem 28.-án kellett volna megjönnie és még semmi. Ma teszteltem délután de semmi ha nem jön meg tesztelek 2 nap múlva is. Remélem nem jön meg :) ;)
10/16 anonim válasza:
Bocsi elírtam nem 28 hanem 26.-ára nem vártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!