Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy értik azt az emberek,...

Hogy értik azt az emberek, amikor azt mondják, hogy az anyukák nem tudnak "élni"?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 14:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
78%

Honnan is tudhatod,hogy egy anyuka martirkodik,vagy nem?

És mi közöd is van hozzá?

Segítek,semmi

Azért már legyszives engedd meg,hogy úgy érezzük anyaként,ahogy mi akarunk

2023. szept. 10. 21:42
 32/37 anonim ***** válasza:
89%
De az mitől mártír,hogy egyértelmű hogy szinte mindent a gyerekhez kell igazítani? Ez evidens. Mártír szó nem is ideillő,nem is értem.
2023. szept. 10. 21:47
 33/37 anonim ***** válasza:
34%

32 hülyeségeket ír.

Nincs gyereke,itt osztja az észt már egy hete minden egyes nap

Unatkozik.

2023. szept. 10. 21:57
 34/37 A kérdező kommentje:

Nem osztom az észt.

Hanem csak egyszerűen nem értem egyes emberek felfogását, gondolkodását.

2023. szept. 10. 22:00
 35/37 anonim ***** válasza:
87%

Nem baj,majd ha szülsz megérted.

Addig ne is akar érteni az anyákat.

És most jöhetsz azzal,hogy tudod milyen a gyereknevelés,úgysem hiszem el

2023. szept. 10. 22:03
 36/37 anonim ***** válasza:
90%

Amíg nem volt gyerekem, nem foglalkoztam más anyákkal.

Sőt, igazából most sem.

Nem tudom, valakinek ez miért hobbija.

2023. szept. 10. 22:22
 37/37 anonim ***** válasza:
90%

Egy dolog, hogy nem érted, mert még nem voltál olyan helyzetben és érdeklődően kérdezel.

Az meg megint egy más dolog, hogy lenézően beszélsz másokról, olyan élethelyzetekről, amiben még nem voltál.

Egy gyerek megsínyli, ha a szülei elhanyagolják az első 10 évben. Ha állandóan a saját igényeiket helyezik előtérbe a gyerekkel szemben.

Én például kevesebb edzésre és versenyre járok a kutyámmal, mint amennyit szeretnék. Nem sétálunk minden nap órákat a kutyákkal mert gyerekkel nem fér bele. Vinni kell különórára a gyereket, amikor tudnék mást is csinálni. Nem lételemem 30 percet ülni egy öltözőben + 15-15 percet utazni hozzá. Mégis megteszem. Mert látom rajta, hogy élvezi és tudom hogy milyen hosszútávú pozitív hatása van. Ha nem érzed a martírkodás és a felelősségvállalás /kötelesség között a különbséget, akkor kár beszélgetni.

2023. szept. 11. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!