Hogy értik azt az emberek, amikor azt mondják, hogy az anyukák nem tudnak "élni"?
Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 14:22
1/37 A kérdező kommentje:
Én igazából egyáltalán nem ezt tapasztalom a környezetemben ismeretségi körömben, sőt.
A legtöbb anyuka ismerősöm kiegyensúlyozott, és így boldog, hogy gyerekei vannak.
Viszont az egyik barátnőm (aki nem akar gyereket) azt mondta, hogy hát ő meg sajnálja szegény anyukákat, mert nincs életük..
2023. szept. 10. 14:23
2/37 anonim válasza:
Ezt a gyerektelen bunkók mondják,akik titkon vágynak a gyerekre vagy akik a hátul közepére sem kívánják a gyerekeket.
3/37 anonim válasza:
Ha anya vagy és meg a segítséged is korlátozott, akkor spontaneitás nulla. Amíg kisgyereked van, az esti programok felejtősek. Legtöbször oda mész nyaralni, ahol tudod hogy a gyerekkel a legkönnyebb (Én például szívesen mennék városnézős nyaralásokra de a gyerekkel lehetetlen, ellenben nem vagyok oda a tengerpartért) Minden sokkal nagyobb tervezést igényel a mindennapokban, mint gyerek nélkül. Délutánra tervezni valamit kb. esélytelen. Legtöbb esetben egy másik embernek az érdekeit kell nézned elsősorban. Szülés után az addigi hobbijaid, én időd teljesen háttérbe szorul.
4/37 anonim válasza:
69%-os, cáfolj meg! Ha nincs 24/7 segítséged, limitáltabbak lesznek a lehetőségeid szülés után. Ha van egyébként akkor is, hacsak nem akarod, hogy a gyerekednek egy idő után idegen legyél.
5/37 A kérdező kommentje:
Igen, azt mindenki tudja, hogy egy ideig (pár évig) a hobbik, programok háttérbe szorulnak, de azért az erős túlzás, hogy csak annak van élete, akinek nincs gyereke..
2023. szept. 10. 14:48
6/37 anonim válasza:
Te vagy az a gyerektelen aki naponta teszi fel a gyerekekről a kérdéseit?
Unalmas már .
Csinaltass egyet és megtudsz mindent.
7/37 anonim válasza:
8/37 anonim válasza:
Este a zuhany alatt sírva elmélkedtem, hogy vajon melyik öngyilkossági formát kéne választani, tényleg krva jó az anyaság!
10/37 A kérdező kommentje:
??
2023. szept. 10. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!