Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy értik azt az emberek,...

Hogy értik azt az emberek, amikor azt mondják, hogy az anyukák nem tudnak "élni"?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 14:22
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:

Én igazából egyáltalán nem ezt tapasztalom a környezetemben ismeretségi körömben, sőt.

A legtöbb anyuka ismerősöm kiegyensúlyozott, és így boldog, hogy gyerekei vannak.

Viszont az egyik barátnőm (aki nem akar gyereket) azt mondta, hogy hát ő meg sajnálja szegény anyukákat, mert nincs életük..

2023. szept. 10. 14:23
 2/37 anonim ***** válasza:
65%
Ezt a gyerektelen bunkók mondják,akik titkon vágynak a gyerekre vagy akik a hátul közepére sem kívánják a gyerekeket.
2023. szept. 10. 14:25
 3/37 anonim ***** válasza:
81%
Ha anya vagy és meg a segítséged is korlátozott, akkor spontaneitás nulla. Amíg kisgyereked van, az esti programok felejtősek. Legtöbször oda mész nyaralni, ahol tudod hogy a gyerekkel a legkönnyebb (Én például szívesen mennék városnézős nyaralásokra de a gyerekkel lehetetlen, ellenben nem vagyok oda a tengerpartért) Minden sokkal nagyobb tervezést igényel a mindennapokban, mint gyerek nélkül. Délutánra tervezni valamit kb. esélytelen. Legtöbb esetben egy másik embernek az érdekeit kell nézned elsősorban. Szülés után az addigi hobbijaid, én időd teljesen háttérbe szorul.
2023. szept. 10. 14:29
 4/37 anonim ***** válasza:
76%
69%-os, cáfolj meg! Ha nincs 24/7 segítséged, limitáltabbak lesznek a lehetőségeid szülés után. Ha van egyébként akkor is, hacsak nem akarod, hogy a gyerekednek egy idő után idegen legyél.
2023. szept. 10. 14:40
 5/37 A kérdező kommentje:
Igen, azt mindenki tudja, hogy egy ideig (pár évig) a hobbik, programok háttérbe szorulnak, de azért az erős túlzás, hogy csak annak van élete, akinek nincs gyereke..
2023. szept. 10. 14:48
 6/37 anonim ***** válasza:
27%

Te vagy az a gyerektelen aki naponta teszi fel a gyerekekről a kérdéseit?

Unalmas már .

Csinaltass egyet és megtudsz mindent.

2023. szept. 10. 14:49
 7/37 anonim ***** válasza:
48%

Tessék, itt a válasz.

De hogy megértsék, akiknek szól, kell önreflexió.

[link]

2023. szept. 10. 14:51
 8/37 anonim ***** válasza:
52%
Este a zuhany alatt sírva elmélkedtem, hogy vajon melyik öngyilkossági formát kéne választani, tényleg krva jó az anyaság!
2023. szept. 10. 14:52
 9/37 anonim ***** válasza:
26%

És ez is

[link]

2023. szept. 10. 14:53
 10/37 A kérdező kommentje:

??

2023. szept. 10. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!