Hogy értik azt az emberek, amikor azt mondják, hogy az anyukák nem tudnak "élni"?
Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 14:22
21/37 anonim válasza:
18 szerintem is ő az.naponta rakja ki a szarsagokat.
Itt veri magát tanácsokat,okossagokat osztogat a gyerekekkel kapcsolatban,pedig nincs is neki.Es ezek szerint ketten a barátnőjével unatkoznak ennyire
22/37 A kérdező kommentje:
Te ezt most miért nevezed szarságnak?
Inkább nevezd azokat szarságoknak meg baromságoknak, amiket naponta kiírogatnak a nők, hogy "a párom az ágyamra élvezett, lehetek-e terhes?" kérdéseket..
Na, azok nem bosszantják fel az embereket?
2023. szept. 10. 16:56
23/37 anonim válasza:
De azok is felbosszantjak,de valld be magadnak,hogy nemnormalis amit csinálsz
24/37 anonim válasza:
Kérdező,te kérdezd a barátnődtől,mivel ő mondta. Mi itt honnan tudjuk neki mit jelent? A te barátnőd,gondolom vagytok olyan jóba,hogy visszakérdeztél. Szerintem amúgy ez már több,mint trollság,ijesztő már ez a szint amit te csinálsz kérdező,főleg mert láthatóan nem érted a problémát. Már ez az ágyamra élvezős kérdések is normálisabbak a te szintedhez,már bocs.
25/37 anonim válasza:
Ijesztő vagy nagyon.
Minden nap kisgyerekes kérdés...
26/37 anonim válasza:
25# Inkább az,hogy mindig ugyanaz,mintha felakadt volna egy lemez,pedig volt olyan amire rengeteg válasza volt.
27/37 A kérdező kommentje:
Azt mondta a barátnőm, hogy úgy értette azt hogy nincs élete az anyáknak, hogy mindent a gyerekhez kell igazítani..
2023. szept. 10. 20:37
29/37 anonim válasza:
De ki az a hülye, akinek ez meglepetés?😄
30/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
Nagyon bírom a sok mártírkodást amúgy..😄
2023. szept. 10. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!