Hogyan lehetne kicsit elviselhetőbbé tenni a testvérek közötti folyamatos veszekedést, vitát?
Figyelt kérdés
Délutántól néhány napig nálunk lesz két kiskamasz lány, 10 és 12 évesek. Valami brutálisan bánnak egymással. Állandó a veszekedés, verekedés. Hogyan lehetne őket erről lenevelni vagy legalább erre a néhány napra visszaszorítani? Én nagyon nem vagyok híve a testi fenyítesnek, de szívem szerint néha már megtépném én is mindkettőt, mert a szép szó, a jutalom, a szigor és a büntetés semmit nem ér náluk.2023. szept. 9. 08:32
11/15 anonim válasza:
Ezt elég nehéz elhinni, hogy ilyen létezik. Nekem eltúlzottnak tűnik. Ha valóban így van akkor miért nem vitték őket meg pszichológushoz? Ez ugyanis egy tünet. Brutál frusztrációik lehetnek pl a válás miatt, az anyjuk miatt stb amit nem képesek másképp kezelni mert nem kaptak rá soha eszközt.
12/15 anonim válasza:
11. Mi is ilyenek voltunk az öcsémmel régen. Öltuk vertük, ütöttuk egymást. Egyszerűen teljesen mások voltunk. És vagyunk ma is, de ma már imádjuk egymást..
13/15 anonim válasza:
És minden percben? Nehéz elhinni. Mi is gyapáltuk egymást öcsémmel, de nem úgy hogy ne tudtunk volna meglenni egy légtérben. Ha az én gyerekeim csinálnák ezt, biztos, hogy elgondolkodnék mit csináltam rosszul és pszichológust vagy családterápiát keresnék...
14/15 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz és pszichiáterhez is járnak, Ritalint szednek az adható max dózisban, napi 2 alkalomra elosztva, de egymással akkor sem jönnek ki. A nagynak most is el van repedve a csuklója, mert a húga első nap kilökte a suliban az ajtón, a kicsinek meg egy kis részen ki van tépve a haja válaszul...
Piszok hosszú lesz ez a néhány nap.
Nem azt mondom, hogy minden percben ölik egymást, de pl pisilni már nem merek nyugodtan elmenni, mert amire visszaérek, már biztos hogy valami van.
A férjem dolgozik, rá nem tolhatom a felvigyázást, szóval nekem kell őket valahogy megőrizni.
2023. szept. 10. 10:02
15/15 anonim válasza:
Ezt a storyt egyszerűen nem tudom elhinni…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!