Kislányomhoz óránként kellett kelnem, ennek már egy éve, de még mindig megébredek óránként minde este, tippek?
Ált. hamar visszaalszom, de mintha a belső órám megjegyezte volna ezt az óránkénti kelést és egyszerűen nem tudok mit csinálni, már próbáltam mindent, ami természetes, meditácó, melatonin stb.
Egyedül a rivotril az, ami segít több órát is ébredés nélkül àtaludni, de azt értelemszerűen nem akarom szedni.
Gondolom próbáltad de magneb6? Jó sok. Illetve ami engem álmosítani szokott az neocitran (nyilván nem rendszeresen csak kipróbálásra). Aztán citromfű tea magneb6tal.
Ezenkívül ami még rengeteget segít az a koffeines italok teljes elhagyása 2 hétig mindenképpen (kóla, kávé, zöld vagy fekete tea).
Ha ez sem válik be, akkor lehet tényleg érdemes valami szakembert felkeresni. Bár én elsősorban az alvásklikinával próbálkoznék, aztán mennék a lelki eredetű problémára.
Első: az teny, h mar stresszelek az alvás miatt, de a rivotril pusztán azért hat, mert leszedál, álmosít… a szorongásomat pl egyáltalán nem érzem, h csokkentette volna, bár csak kb 5x nyúltam hozzá. :/
Második: igen , szedek naponta magnezium+b6 keszitmenyt.
Koffeines dolgokat egyaltalan nem iszom.:/
Keresek akkor valakit, koszonom, a tippeket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!