Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislányomhoz óránként kellett...

Kislányomhoz óránként kellett kelnem, ennek már egy éve, de még mindig megébredek óránként minde este, tippek?

Figyelt kérdés

Ált. hamar visszaalszom, de mintha a belső órám megjegyezte volna ezt az óránkénti kelést és egyszerűen nem tudok mit csinálni, már próbáltam mindent, ami természetes, meditácó, melatonin stb.

Egyedül a rivotril az, ami segít több órát is ébredés nélkül àtaludni, de azt értelemszerűen nem akarom szedni.

ma 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichológus, a rivotrill ezt mutatja, hogy ez pszichés már. Biztos van ennek valami mélyebb oka is, nemcsak a megszokás, hanem mondjuk félted a lányod stb. A probléma tehát magától nem fog megoldódni.
ma 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom próbáltad de magneb6? Jó sok. Illetve ami engem álmosítani szokott az neocitran (nyilván nem rendszeresen csak kipróbálásra). Aztán citromfű tea magneb6tal.

Ezenkívül ami még rengeteget segít az a koffeines italok teljes elhagyása 2 hétig mindenképpen (kóla, kávé, zöld vagy fekete tea).

Ha ez sem válik be, akkor lehet tényleg érdemes valami szakembert felkeresni. Bár én elsősorban az alvásklikinával próbálkoznék, aztán mennék a lelki eredetű problémára.

ma 09:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: az teny, h mar stresszelek az alvás miatt, de a rivotril pusztán azért hat, mert leszedál, álmosít… a szorongásomat pl egyáltalán nem érzem, h csokkentette volna, bár csak kb 5x nyúltam hozzá. :/

Második: igen , szedek naponta magnezium+b6 keszitmenyt.

Koffeines dolgokat egyaltalan nem iszom.:/

Keresek akkor valakit, koszonom, a tippeket!:)

ma 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vmilyen valeriana készítményt, esetleg az L-Triptofán készítményt, ez kifejezetten a jó alvást biztosítja, a melatonin szabályozásában segít. Én ezt szedem egy ideje, nekem segít. Netamin oldalról rendelem.
ma 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!