Mit tehetnék kislányom nyugodt alvása érdekében? 3 iskolás! Visítozó, üvöltő gyerek, kölyök kutyával! Sorház, tetőtér ( viszhangzik minden) este 10 ig!
Figyelt kérdés
Beszéd kilőve nem magyarok és azt hiszik nekik nem szolhat senki. Nem egyszer volt.2014. máj. 23. 22:30
1/7 anonim válasza:
Közös képviselő, csendháborítás bejelentés, költözés.
2/7 anonim válasza:
nyílászárócsere, költözés vagy majd megszokja idővel.
gyerekkorunkban a város közepén laktunk,mikor barátnőm jött hozzánk vidékről,zárt ablakoknál sem tudott aludni,míg én meg sem hallottam egy-egy mentőt,dudálást. mindenhez hozzá lehet szokni!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem minden gyerek ilyen hogy majd megszokja, kocsma felett sétálóutcában simán aludt. De ezek.... Nemrég költöztünk, ( ők is ) .
2014. máj. 23. 22:40
4/7 anonim válasza:
átérzem...enyémmel hiába akartuk megszokatni a zajt...belső hangszigetelő lapok,alváshoz ventilátor...
5/7 anonim válasza:
ehhez nem kell 3 gyerek sem, hozzánk még egy erőteljesebb sima felnőttbeszéd is áthallatszik. Keressétek meg a közös képviselőt, csináljátok meg a hangszigetelést, vagy költözzetek. Ez még nem csendháborítás, arra nem fogtok tudni úgysem hivatkozni. Egyébként én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy tőlünk meg rengeteg gyereksírást hallottak, mégsem szóltak. Pedig az gondolom ugyanúgy áthallatszik. Szóval azért ez nem csak egyoldalú dolog.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nálunk totálisan egyoldalú kislányom lassan 2 éves. És azt a szintű bunkóságot nem értem hogy miért este kell ezt csinálni a kertben teljes hangerővel sikongatva üvöltveménekelve és reggel 7 kor erre kellni. Ez nem csendháborítás? Nehogy már én költözzek meg költsek egy halom pénzt ami nincs ilyen antiszociális parasztok miatt.
2014. máj. 25. 09:52
7/7 anonim válasza:
a kérdésedben még azt írtad, hogy este 10-ig tart. Az nem csendháborítás, én erre írtam. Rengetegen szenvednek a szomszédoktól, bármennyire zavaró. Hidd el, hogy nem csak nálatok van ez így. Ha nem mentek, akkor meg marad az előzőekben felvázolt megoldás. Vagy szülsz még két gyereket és visszaadjátok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!