Hogyan lehetne kicsit elviselhetőbbé tenni a testvérek közötti folyamatos veszekedést, vitát?
Miért kell együtt lenniük? Én pl utáltam a húgommal lenni,mindig froclizott és verekedés lett belőle.
Legyenek 2 külön helyen.
Ha jól értem csak vigyáztok rájuk pár napig. Az alatt sok csodát nem lehet tenni, ha nem ti vagytok a szüleik.
Én szétszedném őket, egyik itt játszik, másik ott. Amelyik nem tartja ezt tiszteletben, attól megvonnék valamit. Nem a legoptimálisabb megoldás, de pàr nap alatt nem lehet igazán mit csinálni.
4..Három gyerekük van,a verekedős lányok nem az O gyerekeik.
Mi négyen lakunk két szobás házban.
Van akinek csak arra jut,nem jut nagyobbra.
Vannak akik rosszabbul élnek...
Kerdező,foglald le őket azzal amit szeretnék csinálni,pl gyöngyfűzés,ilyesmi.
Vagy az egyiket ultesd az egyik szobába a másikat a másikba.
Éjjel már csaknem kezdenek el verekedni,ha egy helyen fognak aludni
A férjem exének a lányai. Tény, hogy nem ismerem őket túl jól, de az anyjukat igen és neki szeretnénk segiteni.
Náluk ez a szemtől szemben leültetem nem működik, mert egy pillanat alatt egymás torkának ugranának, nem "alig érintés" lenne a pofon.
Most a kicsi a kertben játszik, a nagy meg telefonozik, de éjszakára ez sem lesz járható út. Párszor így is megtalálják egymást, mert amikor az egyik wc-re megy, akkor kell a másiknak is és már kész is a veszekedés, majd már ütik is egymást...
Én megmondanam nekik, hogy náluk mi a házi szabály. Ha nem tudják betartani, akkor csak egyesével jöhetnek, együtt nem.
Viszont ebben a párodnak is melléd kell állni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!