Hány év különbséggel vállaltatok második, harmadik babát?
Inkább úgy fogalmaznék, hogy mennyi a korkülönbség a 2 gyereked között például?
Azon gondolkodtam, hogy rengetegen vállalnak második babát a "nagyobb" gyerek 2 vagy 3 éves korában, pedig ebben a korban tart a legdurvábban a dackorszak. :D
Nekünk 20honap lesz mindössze. Én szívesen hagytam volna 4-5evet a gyerekek között, de a korunk miatt ennyit nem akartam várni, max 3 évet. Az első nehezebben jött, mint vártuk, most a második viszont hamarabb, mint gondoltam, szoptatás mellett.
Amúgy most 14honapos a fiam és már most sokkal könnyebb, mint 1 éve... Teljesen megertem, aki koránál fogva várhat a, de 4-6-8-10 év után egy viszonylag önálló gyerek mellől nem szeretne ujrakezdeni a magatehetetlen/sírós/pelenkazos/nonstop szoptatós idoszakot, így bevallalja kisebb korkulonbseggel. .
1. És 2. Közt 1,5 év van
Bizony egyfüst alatt akartam letudni, mert nem tudok visszamenni dolgozni a régi helyemre ( megváltoztak a körülmények)
Plusz a dackorszakot nem akartam megfejelni
Ráadásul a korban is benne voltam..
Új munkahely minimum 3 èv nem fért bele
Eredetileg 3 gyereket akartunk, amikor még nem volt.. aztán kicsit átgondoltuk, nem volt egyszerű a 1,5 éves téma..
Több, mint 2 évet gondolkodtunk, majd belevágtunk..
Azonnal sikerült…./ikrek lettek
Így 3,5 és 5 év van a kicsik és a nagyok közt.
Három és fél év volt, de a véletlen hozta így (nem bántuk, de nem így terveztük).
A dackorszak és egyéb lényegtelen apróságok semmiképp se befolyásoltak minket.
5,5 év van közöttük.
Én ismerem magam és nem tudtam volna egy kicsivel és egy picivel itthon maradni úgy hogy ne bolonduljak meg 😀
Jó volt újra dolgozni is.
8 év van köztük,egy lány és egy fiú.
Többet nem tervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!