Ez tényleg bűn?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most ment oviba a barátnőm kisfia, ami szép és jó de nem ment vissza dolgozni.

Megbeszelte a főnökevel hogy 2 hónapot had maradjon meg otthon több okból is.

1. A kicsi az elején biztos sokat lesz beteg.

2.hogy anyuka pihenni tudjon, alias kipihenni a 3 évet. Reggel apuka segít vinni oviba és hozza haza, szóval addig azt csinál amit akar.

Szerintetek is elitelendo hogyha anyuka pihenni akar egy keveset mielőtt újra visszakerul a mokuskerekbe?

Szerintem jól teszi, és megis érdemli, minden anyukának megadnam ezt a lehetőség szívesen szívem szerint.

De ti hogy látjatok? Tényleg elitelendo? Vagy jól teszi?

2023. szept. 7. 14:43
1 2 3 4
 21/35 Derjaderja ***** válasza:
100%
20. 😃😃😃😃
2023. szept. 7. 17:33
 22/35 anonim ***** válasza:
91%

"baráti társaság közös, néha eljon és kérdeztek hogy oda megy-e vissza ahonnan eljott? Mondta hogy igen igen de csak novemberberben kezd. Majd jöttek a huledezesek hogy eltartatja magát eddig az ideig, meg lusta csak a gyereknek kéne élnie, meg minek szült ha lepasszolja."

Akinek ilyen barátai vannak, annak ellenségekre nincs is szüksége!

Miért barátkozik ilyen bunkókkal a barátnőd, kérdező???

2023. szept. 7. 18:13
 23/35 anonim ***** válasza:
94%
Nekem kötelezően ki kellett venni a megmaradt 43 szabadnapomat,ami a bölcsivel kezdődik. Nem ítélem el magam😝
2023. szept. 7. 18:13
 24/35 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező!

Megszólt az anyós? Vagy kinek nem tetszik, hogy te pihenőágra mész? Tuti a mamának nem tetszik!

2023. szept. 7. 19:57
 25/35 A kérdező kommentje:

Mint mondtam nem én vagyok. A barátnőm. Esküszöm. Nekem nincs gyerekem (még). A baráti társaságban sok az anyuka, ők bölcsibe adtak és mentek is vissza dolgozni.

Barátnőmnek van fektetett pénze, a férje jól keres, egyet ért hogy pihenjen. A férje sokat dolgozik, nem tud annyit segíteni amennyit akarna. Ennyi. Anyós? Hát nem kérdeztem meg az anyósat, na de majd megkerdezem.

Amugy az eset óta nem járunk össze velük, kicsit harag van. Bár lehet csak az irigység beszélt belőlük.

2023. szept. 7. 21:27
 26/35 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon jól teszi.
2023. szept. 7. 22:16
 27/35 Morzsi007 ***** válasza:
21%

Anyósnak biztos nem tetszik.

Egy kisgyerek letudja harcolni a szülőket, főleg az anyukát tudom, pihenjen, de 3 hónap nekem soknak tűnik, 90 nap 🙂. Persze, hogy másnak is szemet szúr, valamennyire már csak irigységből is. Vannak 2-3 gyerekes szülők, akiknek nehezebb, de mégis működik a dolog, és van egy apuka is, aki tudom, dolgozik, mint a marha, de segíthet a gyereknevelésben, pl éjszaka Ő is felkelhet hozzá, hogy anyuka tudjon pihenni, etetés, fürdetés, stb. Ismerek olyan családot, ahol a kisgyerek félt az apjától kiskorában, mert nem ismerte, mivel csak este ért haza és akkor látta, nap mint nap, mert hajtotta a pénzt, ez sem normális szerintem, de ez más téma.

2023. szept. 8. 08:12
 28/35 anonim ***** válasza:
21%
Mondtam szépen, indijjjjts dógozni. Nem nyiküni kell itt, meg 90 napokat rápihenni. Hová lenne a világ, ha minden anyuka így tenne!? Tessék csak belegondolni!
2023. szept. 8. 09:43
 29/35 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom amúgy is a bent maradt szabadságát tölti, azt ki kell adni, mielőtt visszamegy dolgozni.
2023. szept. 8. 10:43
 30/35 Derjaderja ***** válasza:
26%

28. Csak mondom, hogy vannak szakmák, ahol 7 évente 1 év pihenés javasolt kiégés prevencióként.

Ha minden anyuka pihenne 1x 2-3 hónapot fizetés nélkül, akkor semmivel se lenne rosszabb a világ, valaki pl háztartásbeli.

Sztem nem a szabi, mert azt kötelező kivenni.

2023. szept. 8. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!