Tenyleg ilyen sok ovono jar ebbe a kategoriaba?
1. Elég sokan kamuznak. Pl van aki mindig a kérdésnek megfelelően változtatja a hivatását, egyszer szonográfus, egyszer óvónő, majd védőnő, dietetikus, szülésznő stb
2. "sok valasz vegere odairjak hogy udv egy ovono."
Egy felhasználó többször is írhat választ. Valószínűleg ez egy és ugyanaz a személy.
Van egy troll, akinek ez a mániája. Kutyás-macskás kérdéseknél ugyanígy üdv egy állatorvos, és közben olyan ordító baromságokat ír, hogy olvasni is fáj.
De egyébként reális is lehetne, nyilván a témát olyan böngészi, akit érdekel. A tetoválós topicot tetováltak és tetoválók, a gyerekes topicot szülők és szakmabeliek...
Szokták mondani, napjainkban egyre gyakrabban, hogy a pedagógusnak lenni nem szakma, hanem hivatás. 0-24-ben pedagógusok vagyunk, nem tudunk elvonatkoztatni.
Én logopédus vagyok. Ha az ellátás rendszeréről van kérdés, akkor van, hogy odaírom a válaszhoz. Ha viszont beszédfejlődéssel, ellátás szükségességével kapcsolatban írok, akkor nem, mert több lepontozást kapok. Gondolom, ők is nehezen hiszik el, hogy tényleg logopédus vagyok.
Jelenleg én is gyesen, ezért próbálok itt segíteni.
Az "üdv egy óvónő"-s válaszoló szerintem is troll, pláne, hogy tényleg más kategóriákban is odaírja, hogy "üdv egy egyetemi tanár" stb.
Ettől függetlenül adhatnak választ szakmabeliek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!