Mit gondoltok, ez tènyleg megtörtènhetett règen (30 ève kb)?
Van egy ismerősöm, aki azt mesèlte nekem, hogy mikor ő még kisgyerek volt, az anyja összejött egy hapsival, aki egy idő után közölte vele, hogy csak akkor hajlandó vele házasságot kötni, ha az egyik gyerekèt beadja az intèzetbe (kettő gyereke volt akkor a nőnek).
A nő be is adta őt az intèzetbe, a másik gyereket felneveltèk, közös gyerekeik is lettek kèsőbb. Ilyen tènyleg megtörtènhet, vagy hazudik az illető?
Vállalták a nagyszülők mikor megtudták, hogy intèzetbe került.
Azt nem èrtem, hogy ha valaki megunja a gyerekèt, akkor csak beadhatja az intèzetbe? Nekem ez hihetetlen.
Ó szerintem ma is simán előfordulhat.
Én is tudok olyanról, aki anya létére hagyta ott a gyerekét az új pasi miatt. Annyi, hogy ott az apja neveli, de a lényeg ugyanaz: elhagyta és nem érdekli.
Férjem is sajnos átélte ezt.
8éves volt, mikor elváltak a szülei. Apja hajléktalan lett mert anyós kisemmizte. Munkasszallásra ment, igy hozzá nem kerülhetett, maradt anyóssal.
9évesen anyósnak lett egy új palija. Férjemet betette intézetbe, mert a palit zavarta.
1 évig tartott a románc, akkor kivette az intézetből.
12évesen új pali, szenteste napján kitette ismét. Akkor az apja ment érte. 1hét mulva szakított a palival, hivta a rendőrséget, hogy ferjemet elvitte az apja vigyék haza....
14évesen a mamájáekhoz költözött, szintén egy pali miatt ki lett rakva. Kb 1 évig lakott ott. Ahogy vége lett a romancnak, mehetett haza.
16évesen is új pali, akivel férjem nem jött ki. A pali megütőtte férjemet, ő viaszaütött. A saját anyja hívott rá rendőrt.
16évesen le is lépett otthonról végleg.
Ma 33 éves.
Igen, a szülő beadhatja a saját gyerekét, sőt, le is mondhat róla.
Ugyan ilyet adoptált gyereknél ismerek, de jogilag nincs különbség.
Ott kamaszként adták vissza a problémás kamaszlányt, mert hát közben született vérszerinti, így már nem volt fontos nekik. Kicsi korában fogadták örökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!