Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtörténhet-e, hogy valaki...

Megtörténhet-e, hogy valaki időközben, a gyerek születése után döbben rá, hogy ő neki nem való a szülői szerepkőr?

Figyelt kérdés
Esetlegesen előfordulhat-e, hogy valaki időközben döbben rá, miután megszületett a gyereke, hogy neki nem való a gyereknevelés?

2022. aug. 14. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Miért kellett újabb kérdést kiírnod?

Ennyire nem vagy biztos benne, hogy mit akarsz? Jó is lenne, meg nem is?

Nem kell gyereket szülni, a kutyát nem érdekli. Több hely marad az enyémnek.

Vagy a párod akar, de te nem vagy benne biztos? Vagy mi a helyzet?

Írd le az igazi aggàlyodat, ne pedig ezer kérdést tegyél ki ezer megközelítésből.

Ha nem vagy benne biztos, akkor nem való neked. Ez az igazság.

2022. aug. 14. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Hajjaj! De ezen ne izgulj!
2022. aug. 14. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem akartam gyereket, nem is vagyok alkalmas szülőnek, mégis megtartottam, mert sajnáltam elvetetni. Az elején úgy tűnt nem volt rossz döntés, de ahogy teltek az évek kiderült, hogy életem legnagyobb hibája volt! Amikor csak azt gondoltam, hogy nem vagyok rá alkalmas nem is gondoltam, hogy mennnnyire nagyon nem!!
2022. aug. 14. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ismertem ilyen nőt. Gyorsan szült 3 gyereket 2 pasitól, aztán rajött, hogy ő inkább utazgatna, kalandozás, meg állatokkal foglalkozna. Most valami tanyán tart egy rakás kutyát,macskat stb. A két fiát az apjuk neveli, a lányt meg egy ideig a nagymama gondozta, majd nevelőszülőkhöz került valami oknál fogva.
2022. aug. 14. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan rájönnek, de csak névtelenül merik bevallani, szóval ja a gyerekvállalást azért jobb akarni, mert már a szülés se kis dolog érte, ha csak félig akarod ugye...már az is túl nagy áldozat.
2022. aug. 14. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Én is így voltam vele. Terveztük a gyereket, elég hamar összejött. Már a terhesség alatt éreztem, hogy ez nem nekem való. A szülés után rosszabb lett. Azt gondoltam, hogy idővel jobb lesz. Nem lett az.

A gyerek kb. 1 éves volt amikor rájöttem, hogy soha nem leszek anya. Semmilyen kötődés nem alakult ki.

Megbeszéltem a helyzetet a gyerek apjával, utána leléptem.

2022. aug. 14. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Meg.

De ettől még nevelem a lányom és imádom. Most már 7 éves és szerencsére mindent lehet vele is amit szeretek, így egyre jobban érzem h jó dolog az anyaság.

2022. aug. 14. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 1-1 nagyon pocsék nap után eszembe jut.De aztán rájövök, hogy marha buta egy gondolat 😂
2022. aug. 14. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nehezen megválaszolható kérdés. Én nem vagyok egy olyan anyukatipus, aki folyton csak abban leli örömét, hogy, gyerekeiért csinál mindent, játszik velük, főz, stb., nekem kell más időtöltés is. De szerintem ettől még nem rossz szülő valaki.
2022. aug. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!