Szerintetek ilyesmi manapság tényleg megtörténhet, hogy 9 hónapig nem vesznek észre egy terhességet?
Erről a cikkről lenne szó:
Igaz én még nem voltam terhes, de ezt egyszerűen nem tudom elhinni, a lánynak nem jutott eszébe egy tesztet megcsinálni, ráadásul nem nőtt a hasa 9 hónapig - ezt még túlsúly esetén is nehéz elhinni... A jártam több orvosnál rész meg, hát vagy igaz vagy sem...
Fiam bölcsis csoporttársa hasonló körülmények között született.
Anyukája bőven elmúlt 40, amikor kimaradt a menstruációja, elment dokihoz, aki megvizsgálta, közölte, hogy cisztái vannak, és kezd belépni a változó korba. Teendő nincs.
Ez a hölgy határozottan nagydarab volt, tényleg nem látszott rajta a pocak. Kb félidőben visszament a dokihoz, mert mocorgást érzett a hasában. A doki a bélgázokra fogta, a nő meg hitt neki, mert tényleg elég gázos alkat volt.
Végül a 7. hónap végén derült ki, hogy babát vár, mert addigra már a bordáit díbolta a kicsi.
Újra elment a nőgyógyászatra, ahol egy másik doki megvizsgálta, és lám, ott volt a baba. Jól le is osztotta az anyukát, hogy nehogy már nem vette észre....
Szóval éppen hihető a cikk, főleg mert az anyukának voltak eü. gondjai, amire a tüneteket foghatták. Ha ehhez még duci is volt, akkor simán "láthatatlan" maradt a terhessége.
Egy régi osztálytársamnál derült ki a 7. hónapban a terhessége.
Az ex-ével már se veled, se nélküled kapcsolatban voltak, utána vérezgetett, de pcos, egyéb betegségek, túlsúly miatt amúgy sem volt neki pontos a menzesze. Közben az ex-ével gondok, munkanélküli lett, ilyen-olyan családi problémák, nem is figyelt arra, hogy orvoshoz menjen. Közben összejött a mostani férjével.
Járt a háziorvosnál, alhasi fájdalmakkal, mire végül is elküldte nőgyógyászhoz, uh-ra. Akkor derült ki a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!