Van olyan aki sok felesleggel kezdte a terhességet?
170 cm 106 kilóval kezdtem és 114 fejeztem be a második terhességet. Elsőt 108-al kezdtem és 110-el fejeztem be.
Azóta sikerült fogynom, jelenleg 90 kiló vagyok és szeretnénk még babát. Nekem nem volt szövődménye a súlynak, mindkettő császáros volt.
Sziasztok!
Még nem szültem meg, így csak az előtte állapotról tudok írni. :)
98 kg-val kezdtem a terhességet, 170 cm-hez.
Ma vagyok 23+4 hetes, eddig 2 kilót híztam. A dokim szerint nem sok. Én azért aggódom, mert azt mondják, hogy most jön majd a java.
Nagyon hízékony vagyok, és sajnos én nem is ehetek annyit, amennyi jólesik. Úgy irigylem azt, aki írta, hogy eszik rendesen. :)
Szerencsére nem voltam/vagyok kívánós, így amiatt nem kellett aggódnom, hogy feleszem a fél hűtőt egyszerre.
Az az igazság, hogy én terhesség előtt fogytam nagyon kemény munka árán 20 kg-ot, és nem szeretném az egészet visszaszedni.
Köszi a válaszokat!
Én nagyon hízékony vagyok! Most 100 kg körül lehetek, és félek h nagyon elhízom. Első terhesség alatt nem ettem sokat, 10 kg híztam viszont nekem nem esett vissza a kilóim száma mint itt is írták hanem rajtam maradt, pont most kezdtem volna a diétát, tornát de kiderült h megint terhes vagyok, kicsit későbbre terveztük. Szerettem volna előtte ezt a sok felesleget leadni.
Hú hát nem sokat híztatok! Akkor még én is reménykedem h nem fogok a végére folyni!
Én sem értem miért kell lepontozni olyanokat, akik a kérdésre válaszoltak.
Írja már meg aki így dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!