Klua kérdése:
Mikor lehet vállalni egy új terhességet?
Figyelt kérdés
Sziasztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy aki szült már megfordult-e a fejében az a gondolat, hogy vállalna 6 hónap után egy következő terhességet, aki igen és össze jött milyen tapasztalataitok vannak? Az orvosom minimum 6 hónap türelmet ajánlót egy egészséges magzat érdekében. Nagyon szeretnénk egy kisfiút, ezért szeretnénk hamar még egy kis lurkót, tudom nem garantált hogy fiú lesz, de a férjem már nem olyan fiatal. Válaszaitok előre is köszönöm!2014. dec. 5. 13:21
1/3 anonim válasza:
Semmiféleképpen nem, pláne nem hat hónap után. Én kb addigra hevertem ki az első terhességet, szülést. Szerintem hagyj egy kis időt a szervezetednek regenerálódni, ráér jönni a kistestvér később is.
2/3 anonim válasza:
Nekem nincs egy év a két fiam között. Tehát elég hamar estem teherbe újra, nem tudtunk róla, mert nem voltak jelei. Egészségesek mindketten. Igen, megviseli a szervezetet, de a terhesség kutya füle volt az elmúlt egy évhez képest. Amikor van egy totyogó egy éves és szoptattam az újszülöttet. Azóta már sokkal jobb, állandóan változnak a dolgok. Viszont újra így csinálnánk, nagyon jó és praktikus a kis korkülönbség - de vigyázni kell, mert a szülőknek nagyon megterhelő.
Én kutya fáradt vagyok még akkor is ha véletlen egy éjszakát átaludtam (az elmúlt két évben kb.5x fordult elő). Iszonyat vashiányos voltam szülések után, ami most már rendeződött, de megérzem. Lehet, h.ez 20 évesen meg sem kottyan vminek, én 38 vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
Én a kicsi születése előtt 11 nappal töltöttem be a 22 évet, az orvos szerint fiatal vagyok,de szedjek sok vitamint és egészségesen éljek ez a legfontosabb. A férjem 10 el idősebb mint én, de a kislányunk is majdnem egy évbe telt mire sikerült össze hozni, ezért szeretnénk még most próbálkozni frissében. Azt másoktól is hallatom a környezetemből, hogy nehéz de sose csinálnák vissza. Nekem hátra hajló méhem van ami megint nehezíti a teherbe esést :(
2014. dec. 6. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!