A pajzsmirigytúlműködésem átcsapott alulműködésbe. Be merjek vállalni ebben az állapotban is egy terhességet?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnénk már babát és már türelmetlenek vagyunk. Légyszi az válaszoljon, aki már volt hasonló cipőben. Köszi!2010. márc. 29. 18:30
1/4 anonim válasza:
Szia!Én 5 éve vagyok pajzsmirigybeteg!Próbálkoztok is?Mert nekem 5 év után jött össze a baba!!!Sajnos pajzsmirigybetegség mellett(Ha nincs rendesen kezelve)nagyon nehéz teherbe esni!És ha teherbe is esel nem valószínű,hogy megmarad a terhesség!!!DE hangsúlyozom ez csak akkor ha nincs kezelve a dolog!!!Én most 24 hetes vagyok 4-6 hetente járok most a terhesség alatt ellenőrzésre!!!A baba nagyon szépen fejlődik és minden rendben van!Nekem is volt hogy átváltott alulműködésből,túlműködésbe de akkor még nem voltam babás!!!Szóval,ami fontos,hogy ha sikerül a baba akkor utána azonnal pajzsmirigy doki és akkor nem lesz baj!!!Folyamatos ellenőrzés és minden oké:)))
2/4 A kérdező kommentje:
Járok rendszeresen pajzsmirigydokihoz és már majdnem el is kell hagynom a gyógyszert (napi felet szedek). Maga ez a betegség kihat a magzatra? Mert egy másik doki viszont azt mondja, hogy nincs rá hatással, akihez meg járok, azt mondja, hogy védekezzünk. Ezért nem tudom, hogy most várjuk még tovább (30 már elmúltam), vagy belevághatunk.
2010. márc. 30. 19:25
3/4 anonim válasza:
Szia!Én vagyok aki a választ írtam!!!IGEN maga a betegség kihat a babára HA nincs rendesen beállítva a hormontermelés!!!Idegrendszeri fejlődési rendellenességet okozhat!!!!De ha az eredményed jó akkor semmi baj nem lesz!Az hogy most változott a működése semmit nem jelent,a lényeg hogy a megfelelő gyógyszert kapd rá!És jó legyen az eredmény!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tájékoztatást, sokat segítettél!
2010. márc. 31. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!