Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok segíteni ?:)

Tudnátok segíteni ?:)

Figyelt kérdés
Kicsit el vagyok keseredve. Csináltam egy pár ovu tesztet csatolom is hozzá a képet, sajnos a munkámból kifolyólag nem sikerült minden egyes nap követni, nekem azt tanácsolták hogy az időpont is legyen közel hasonló, ne pisiljek sokat előtte, ne igyak sokat stb…ezt eddig be is tartottam [link] itt a link. Kicsit aggódom hogy emiatt lekéstük….február 5.én volt meg utoljára a mensim és sajnos egyáltalán nem pontos. Lassan egy 4 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót, eddig a mostani ciklusom volt a legnormálisabb ami 36napos volt. Én úgy látom hogy a tegnapi az már jóval erősebb, remélem okot adhat a bizalomra. Köszönöm előre a válaszokat!
ma 07:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja még azt hozzá tenném hogy 13-14 és 18án is együtt voltunk a párommal de megszakítással, bár nem hiszem hogy ez sokat számítana. Csak várjuk a megfelelő alkalmat :)
ma 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát így sok értelme nincs az lh tesztelésnek. Bár látszólag még csak most lesz talán csúcs.

Amúgy kérdem én....babát szeretnétek....ne haragúdj, de mi a fenének a megszakítás? Pláne így, hogy nem biztos, hogy találkozol lh csúccsal... most akartok gyereket vagy sem? Ne szórakozzatok....

ma 07:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen az ad egy kis reményt mintha most kezdene erősödni, de gondolom ha ma halványabb lenne akkor lekéstük :(

Persze hogy szeretnénk babát, ezért is tettem fel a kérdést de amíg nem reped a tüsző akkor hiába.

ma 07:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagy butaság, ne haragudj a kifejezésért. Egyébként nem csak te vagy így, sokan valamiért kizárólag a megfelelő alkalomra várnak, és épp emiatt fosztják meg magukat a gyermekáldástól. Én pedig csak szimplán nem értem ezt.

Nincs hiába. A spermium akár 5! napig is életképes lehet (átlagosan 3). Ez azt jelenti, hogy ha tüszőrepedés előtti napokban védekezés nélkül vagytok együtt, akkor abból simán összejön a baba. Sőt, még hozzá is járulhat a sikerhez, ha a "kis katonák" már ott várják eleve a tüszőrepedést.

A másik, ami miatt ez a felfogás rossz, hogy nem mindenkinek válnak be az ovutesztek. Előfordulhat, hogy pont lemaradsz az lh csúcsról, ráadásul nem is minden nap használod a tesztet.

A tesztnek nem muszáj erősödnie, hirtelen is pozitív lehet egyik napról a másikra.

Legyetek együtt 2 naponta, ha babát szeretnétek, legalább abban a 10 napos intervallumban, amikor legetséges a peteérés. (Vagy ha nagyon rendszertelen, akkor 2 hétben.) Ez a leghatékonyabb módszer. De már azzal sokat tesztek, ha nem húzza ki, mikor összegabalyodtok.

Ha megfelelő időben vagytok együtt, akkor is csak 20-25% esély van a sikerre, de a védekezéssel alaposan megmetszettétek ezt a csekély százalékot is.

ma 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha babát szeretnétek nem kell megszakítás főleg ha ilyen rendszertelen a ciklusod sosem tudod biztosra mikor van a megfelelő alkalom.
ma 08:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat! Remélem most lesz még csak ezután az ovu most akkor beleadunk mindent :)
ma 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező nagyon ráfeszülsz! Mi csak szexeltünk, élveztük és ùgy voltunk vele jön amikor ő akar, jött is 3 hònap mùlva.
ma 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!